New in

New in, Skönhet

Innehåller adlinks

Förut, för typ fyra år sedan så la jag alltid upp ALLT jag köpte här i bloggen. Det var väl förmodligen för att jag inte hade något bättre att skriva om (som nu haha..). Men, jag som alla andra köper små men nödvändiga saker ibland och vem vet, några av er kanske tycker det är intressant att se! :)

LÄNK Den här köpte jag då min förra tagit slut. Det är en tvål som jag använder till mina sminkborstar och sminksvampar. Tycker verkligen den funkat så himla bra, finns säkert massor med andra som också funkar men den här har jag verkligen fastnat för! :)
LÄNK Torrshampoo, har verkligen haft panik nu i några veckor då jag varit utan. Det är verkligen så skönt att kunna rädda håret en dag extra utan att behöva tvätta det.
LÄNK Jag vet inte om ni kommer ihåg det men jag skrev för ett tag sen (eller om det var på youtube...) att jag typ bara kört på brun utan sol från St Tropez men gärna testar någon ny. Många av er tipsade om denna så ska bli spännande att testa!
LÄNK Och en ny sminksvamp! Även om jag nu köpt en ny rengöring så känner jag att mina andra (har två stycken, inte 20 om någon trodde det haha) börjar bli.. Gamla. Jag vet inte riktigt men jag typ äcklas av dom lite så kände att det var dags för en ny. Har testat massor med olika märken och gillar denna från Real Techniques så det fick bli en till sån, den var nedsatt på H&M så yey me :D

Gillar