Not fitness. freedom

Allmänt, Träning
Jag tror vi är många som tidigare i ungdomens år gått på diverse lagsporter men sen slutat när livet kommit emellan. Jag tror också att vi är många som kommer ihåg de känslor sporten kunde framkalla. Passion, lycka, vrede, "ett jävlar anamma", extas; ja lite alla möjliga känslor. När jag började gymnasiet och hade slutat på mina lagsporter så som innebandy och fotboll så försökte jag hitta min grej. Jag antog att jag borde börja gymma precis som alla andra, köpte mig ett gymkort och satte igång. Men aldrig, inte en enda gång fick jag dom där känslorna jag känt tidigare. Aldrig kände jag att träningen var sådär kul som den faktiskt en gång i tiden varit. Och om jag ska vara ärlig så var detta något jag inte riktigt reflekterade över, sorgligt nog. Det var något jag istället bara accepterade, tänkte att det var så det var att bli äldre. Allt kan inte vara kul längre.

Allt kanske inte kan vara kul hela tiden, men träning det SKA fasen vara kul. Jag har gått från att vara en person som velat få träningen avklarad och överstökad till att se fram emot den. Träningen är många gånger höjdpunkten på dagen. Hur då tänker ni? Svaret är egentligen ganska enkel: jag började testa nya saker och jag började variera min träning. Jag har under ett par års tid tyckt att det varit riktigt kul att träna men inte förens i våras har det blivit ett passionerat intresse för mig. I våras introducerade min käre pojkvän Gustav mig för ett helt nytt typ av medlemskap. Han hade då tränat med Bruce i lite mer än ett halvår.

SÅ VAD ÄR BRUCE?
Du har ett medlemskap. Men istället för att vara bunden till ett gym, studio eller en kedja så har du tillgång till över 300 studios (träningsanläggningar). Genom dessa 300 studios så har du alltså tillgång till 47 olika träningsformer så som yoga, simning, kampsport, crossfit, vanligt gym, cykling, löpning, racketsport, dans, klättring, poledance, rörlighet osv osv. Allt sker via appen Bruce, där bokar du pass, kollar vart anläggningarna ligger och checkar in via app-kameran mot anläggningens QR-kod som oftast finns i receptionen. Och juste, Bruce finns i både Stockholm & Göteborg.
Alltså jag som bara tränat på ett vanligt gym kunde fan knappt tro mina öron. Vad fan har jag hållit på med? Släpat mig iväg till halvdanna pass och oinspirerande gymmiljöer och knappt tyckt att det varit kul. Nu lägger alltså min kille fram ett upplägg som äntligen kan göra min träning sådär varierad och rolig jag bara fantiserat om tidigare. Jag signade upp mig direkt och jag har varit tacksam för det varje dag sedan dess. Nu känns helt plötsligt träningen sådär som när jag var yngre; genuint rolig och något jag ser fram emot varje dag. Något som är extra kul i allt är att jag och Gustav gör det tillsammans, det blir som vår kvalitetstid där vi en timme om dagen gör något riktigt kul (och jobbigt ofta haha) tillsammans. Här ovanför ser ni i alla fall tre printscreens jag tog inne i min app för att visa upplägget.

Det är ingen nyhet att det är viktigt att röra på sig. Det är superviktigt att ta hand om sig och det går att göra på ROLIGA sätt, ingenting ska kännas tråkigt eller tvingat. Man behöver inte löpa eller gymma som de flesta tänker på när det kommer till träning. Hur kul är det inte att köra badminton istället? Eller simma? Om ni bara scrollar i appen och ser utbudet är jag helt säker på att varenda en av er skulle hitta någonting ni tycker verkar vara kul att testa på, oavsett hur mycket eller lite ni tränar idag. Jag känner att jag kan fortsätta skriva om detta i evigheter då jag verkligen brinner för den personliga utveckling jag tror att alla får av träning. Jag känner att jag utvecklas så mycket på ett personligt plan när jag vågar testa nya saker och hela tiden våga mig utanför comfortzonen. För många är träning något ångestladdat, jag är ett levande bevis på att det inte längre behöver vara det.

Gustav har jobbat med Bruce tidigare och på så sätt har vi båda lärt känna gänget bakom denna fantastiska affärsidé. I och med att vi båda är flitiga användare av Bruce och älskar upplägget så känns det mer än naturligt att tipsa er om det. När man hittar lyckan och intresset i något på det här sättet vill man ju verkligen bara dela med sig. Därför har vi nu en rabattkod till er som ger er 200 kr rabatt på första betalningen. Ni kan själva välja om ni ska köra utan bindningstid (då blir det lite dyrare per månad) eller om ni binder upp 12 månader redan nu (billigare månadskostnad). Ni kommer inte ångra er i alla fall, det kan jag i princip lova! Som ni såg i appen kan man också lägga till vänner; på så sätt kan man ha lite koll på vilka som ska på vilka pass och på ett enkelt sätt planera med sina träningsvänner!

Koden är "gustavandrea" och vill ni klicka er vidare direkt är det bara att göra det HÄR
Tänkte att jag kunde lista några av dom ställen jag fattat lite extra tycke för så ni kan få lite inspiration!
Acid Training: Här snackar vi maximal konditionsträning där man under en timme hela tiden mäter sin puls med hjälp av pulsband. Under olika intervaller ska man upp i olika nivåer av sin maxpuls. Man kör bland annat stakmaskin, roddmaskin, cykel och fria övningar på golvet. Vill man förbättra sin kondition och köra ut sig rejält: Acid is your place.

Tegnérgatan.
Tresor By Fightbox: Kampsportsgymmet Fightbox som har sitt säte i Slussen har startat upp en litens studio vid St Eriksplan och detta ställe ÄLSKAR JAG. Endorfinchock utlovas. Här blandar man boxning mot säck med blandade övningar med styrka och flås. Det är så jäkla skönt att bara kunna slå mot någonting även om man som jag inte alls har någon erfarenhet, och det behövs verkligen ingen erfarenhet det är bara att köra.

Karlbergsvägen
Enskede Rackethall: Det är den rackethall som ligger mig närmast så därav är den min favorit. Det finns flera Padel-ställen, Sundbybergs Rackethall osv. Jag tycker att det är SÅ kul med badminton och pingis. Hade helt glömt bort hur svettig man kan bli av badminton om man verkligen går in för det. Här är verkligen ett bra exempel på hur det kan bli kul precis som när man var liten <3

Sockenvägen, Enskede
FLER FAVORITER:

HÖGINTENSIV/KONDITION/BLANDAT
Bruce Box:
Just nu har Burce en egen temporär box som gifen ovanför är ifrån. Den ska dock läggas ner och ny lokal eftersökes just nu så vi får se vad som sker med det! Men den är en stor favorit.

Wörkout The Center: Sjukt fräscht och nyöppnat träningscenter med styrka, högintensivt och boxning på schemat.

Urban Ride: Här blandar man konditionsträning på cykel med kompletterande övningar för att få in styrka också.

YOGA
Bikram Yoga Östermalm: Min och Gustavs favorit-yogastudio som håller riktigt bra pass. Både yin yogan och bikram (i värme) är sååå bra. Jag som länge pratat om att jag ville börja yoga är så glad över att jag kan göra det på riktiga yogastudios via Bruce.

Altromondo Yoga: På tal om yoga så är även denna yogastudio riktigt fräsch och fin.

CROSSFIT
Vici Athletics: På Vici håller dom i jättebra crossfitpass men också pass som inte alls kräver förkunskaper inom crossfit.

Crossfit Södermalm: Här tränade jag med PT för typ fyra år sedan och jag älskar den här crossfit boxen. Den är enkel och rå, precis som en tuff crossfit box ska vara!

KAMPSPORT
Södermalms Shaolin: Ett kampsportsgym där man som nybörjare även kan vara med och träna fys eller som nybörjare inom kampsport. Kan rekommendera deras pass "x-fit"!

Allstars Training Center: Här tränar både proffesionella fighters och nybörjare, så coolt och härlig stämning!

GYM
Gymmet Liljeholmen: Detta gym har verkligen sjukt bra maskiner för just styrke-gym. Har aldrig varit på ett gym i Sverige med lika bra maskiner för exempelvis ben och rumpa. Ps min syster jobbar där så gå dit och säg hej haha

Worldclass: WC finns både i Slussen, Vasastan, Sundbyberg och Alvik och är ett väldigt bra "vanligt" gym med både gymyta och gruppklasser. Fräscha omklädningsrum med bastu osv.

Rosa Skrot: Ett gym helt dedikerat till kvinnor som ligger på Södermalm. Perfekt om man vill träna med enbart tjejer ju!

ÖVRIGT:
Karbin Klätterhall: Det enda klätterstället jag varit på som ligger i söderort. Om ni inte testat klättring än, do it!

Selma City Spa: På Clarion Sign kan man gå till Selma City Spa en gång per månad om man är Bruce Black som kostar mer än vanliga bruce-medlemskapet. Så jäkla lyxigt och härligt!

Sthlm Barre: Både Sthlm Barre Birkastan och Östermalm finns med hos Bruce och detta vill jag verkligen rekommendera er om att prova, så kul och annorlunda styrketräning!

 

Och ja hörni det finns massor med mer haha. Har säkert glömt något men får fylla på i efterhand i sånna fall. Om ni har några frågor om medlemskapet, någon studio eller annat så är det bara att kommentera detta inlägg så ska jag svara så gott och snabbt jag kan :)

Gillar