November förra året!

Allmänt
I november förra året så var jag tydligen sjuk i början av månaden, precis samma som årets november.. Har verkligen tröttnat rejält på att få ont i halsen var fjärde vecka. Påminner mig om perioden jag hade feber en gång i månaden för några år sedan. Nu har det precis gått över för denna "omgång" men nästa gång så måste jag verkligen kolla upp vad fan det är för fel. Vi hade i alla fall precis kommit i ordning ordentligt i vårt sovrum här hemma vilket kändes väldigt skönt och mysigt.
Visade upp sovrummet för er påm bloggen och tog dessa bilder. Får paniiiik av den slappa bäddningen av lakanet haha. Idag har vi en rund spegel över byrån vilket jag tycker är mycket finare, ser rätt kalt ut på denna bild måste jag erkänna.
Fikade med Bianca och drack en riktigt god varm choklad. Faaan vilka cravings jag har på varm choklad nu alltså. Här ser man även "resterna" av mitt orangea hår jag gjorde med maria nilas color refresh. Så fint ju!
Myste mycket hemma och hade hemmaspa med Gustav. Hahaha han hade panik av sin ansiktsmask.
Lagade favoritefterrätten: gino!! Detta är verkligen en riktigt underskattad efterrätt. Bara lite bär/frukt och vit choklad i ugnen. Så sjukt jäkla gott.
November 2018 största höjdpunkt. BELLA!!!! Hur jävla söt och sorglig får man vara på en skala :( Vill gråta av dessa bilder.
Nej men ärligt talat tänk att hon var SÅHÄR liten. Så lockig hon var också haha.
I November så hjälpte jag Alice och Pierre rätt mycket med att ta hand om Bella då hon var för liten för att hänga med dom på jobbet. Det var verkligen så himla mysigt att få hänga med den här lilla minisen.
Jag höll i ett event för den HÄR parfymen (som just idag är nedsatt 25%) <3
Hade bordssällskap av Tove, Bianca, Alexandra, Emilia och Mathilda. Vilket jäkla gäng, kommer ihåg att jag skrattade enormt mycket denna kväll. Hade så roligt.
I slutet av November så hade jag och Mathilda en riktigt fin och viktig kväll; vi hade livepodd i Göteborg.
Flera hundra kom och lyssnade på oss, så jäkla sjukt att ta in. Ni ska veta att vi tänker på er såååå ofta, speciellt på tisdagar.. Att besöka Göteborg och snacka mer/till er var i alla fall ett underbart sätt att avsluta november på.

 

Gillar