November förra året

Allmänt
Jag skrev ett inlägg om saker som påverkade mig positivt och negativt. Såhär skrev jag om de positiva sakerna:

– När jag tränar regelbundet. Jag hade verkligen ingen aning om att träningen skulle påverka mig så enormt när jag började förra sommaren. Sen jag började träna har jag varit så mycket piggare, så mycket mindre sjuk osv. Jag märker också så tydligt nu när jag inte tränar att det påverkar mig negativt.

– Att ha det städat runt omkring mig. Det kan låta ytligt för många men man märker verkligen på mitt hem när jag blir stressad eller mår dåligt, då är det nämligen lika kaos i vardagsrummet som det är i mitt huvud. Varje gång kaoset bryter ut så påminner jag mig själv om att det är viktigt för mig att ha ordning men det verkar jag glömma bort. Det liksom hänger ihop, jag blir mindre stressad av att ha det i ordning, men jag har det stökigare desto mer stressad jag blir.

– Att ha sådär precis lagom mycket planerat i kalendern. Jag får panik när jag inte har någonting att göra men lika mycket panik får jag när det är för mycket. Den här veckan är ett exempel på en perfekt vecka för mig. Jag har mycket tid för att jobba på egen hand men har också en del möten, inspelningar osv.

– Att umgås med vänner och familj. Såklart <3
Jag var på ett Bubbleroom event och hade på mig den här fina toppen jag fått så mycket frågor om. Tyvärr är den slutsåld sen förra året men den kommer i alla fall från Other stories!
Jag bodde hemma hos min pappa då mitt badrum renoverades under en månads tid. Mysigt men jobbigt samtidigt att vara iväg hemifrån.
Sen fick jag äntligen flytta hem igen. Det var sååå skönt att äntligen vara hemma igen efter mer än en månad iväg. Även om jag känner mig hemma hos pappa så är det så skönt att ha sina egna saker, rutiner osv. Aldrig hade jag vågat hoppas på att jag skulle trivas så bra som jag gör i den här lägenheten alltså <3
Den 23e November var det tydligen snö i Stockholm, tror ni det kommer bli någon snö till jul i år? Jag vet att det självklart kan svänga snabbt men med tanke på de varma temperaturerna just nu så känns det lite tveksamt.. Sen ser jag också att jag hade smygstartat med julen genom ett doftljus från Lagerhaus. Måste köpa dom där i år igen alltså, så jäkla nice!
Innan november 2017 var över hann även jag och Mathilda med en livepodd i Göteborg, så jäkla kul var det!

Gillar