Nu börjar det likna något!

Allmänt, Inredning

Nu börjar det likna något hörni! Idag har jag åkt fram och tillbaka till lägenheten för att komma överens med hantverkarna om det sista, typ vart krokar osv ska sitta. Och kolla, nu är båda spegelskåp, kommod och spottar på plats! Alltså Nu börjar jag verkligen förstå hur allt kommer bli och det känns så himla bra. Jag var lite orolig över hur kommoden och spegelskåpet skulle passa in men det känns som att dom passar som handen i handsken.

Ser ni hur perfekt spegelskåpet sitter mot dörrkarmen haha? Nästan för bra för att vara sant. Jag var också lite orolig över att kranen skulle vara för lång för handfatet men det var ingen fara. Åh längtar så mycket efter att få flytta in nu.. Alla runt omkring säger "nej men! Är det redan klart snart??!". SNART?? Det har gått fyra veckor och det känns som de längsta fyra veckorna i mitt liv :( Aja idag och imorgon ska dom installera det sista och i övermorgon är det städning från dom. Jag har bokat hem en städfirma också till resterande rum, det är så sjukt dammigt överallt.. Vill ni veta något mer som gjorde mig glad? Eller två saker egentligen. 1. Vi har en sjukt snygg golvbrunn, kommer visa er sen. 2. Ljuset i badrummet är perfekt att sminka sig i så jag kan ta bort sminkbordet från sovrummet och få lite mer space där. Yey!

Nästa gång jag uppdaterar med bilder från badrummet så tänker jag att det får bli med före & efterbilder, hoppas ni är taggade! Det ska bli så himla skönt att få flytta hem nu, jag fick ett mental breakdown i dag på Bauhaus parkeringsplats när jag inte fick in duschväggarna i bilen. Det var LITE tyngre än vad jag trodde vilket slutade i att jag börjar storböla på parkeringen haha.. Till slut kommer det fram två killar och erbjuder sig att hjälpa mig, det gjorde mig varm i hjärtat! <3

Gillar