Nya böcker!

Allmänt, New in

INNEHÅLLER REKLAMLÄNKAR

Godmorgon på er och fasen vad härligt att det redan är fredag igen. Nu baseras min fredagskänsla mest på Gustavs rutiner och han jobbar faktiskt imorgon men känner ändå av fredagslugnet. Veckorna verkligen springer förbi och jag känner mig som en mamma som boar inför sina barns ankomst. Bara det att jag inte väntar några barn utan jag väntar bara på min kommande resa haha. 10 Mars åker vi bort i tre veckor och på solsemestrar äääälskar jag att läsa. Slukar verkligen bok efter bok så nu har jag varit och införskaffat mig lite nya godingar som jag tänkte berätta för er om.

NÄR - Vetenskapen om perfekt tajming. Den här boken tycker jag verkar så sjukt intressant! Såhär står det på baksidan: "När ska du egentligen ta dagens viktigaste beslut och varför ska du undvika att åka till akuten på eftermiddagen? Bästsäljarförfattaren bakom Drivkraft förklarar med många exempel och praktiska råd. Ofta framstår det som något övernaturligt. Som att rätt bitar bara råkade falla på rätt plats, just där och just då. Med hjälp av forskning inom bland annat psykologi, ekonomi och biologi så visar Daniel Pink att perfekt tajming oftast har naturliga förklaringar. Det går dessutom att göra mycket för att förbättra den." Ni hittar boken HÄR

A NEW EARTH - Create a better life Jag har kommit en bra bit på vägen med Eckhart Tolles bok "The power of now" som jag ääälskar. Skjuter typ upp läsandet för att jag inte vill att den ska ta slut haha. Såhär står det på baksidan: "Contends that humanity has an unprecedented opportunity to shift from its dangerous, ego-based state of consciousness to a saner, more loving existence, and offers practical advice on how to promote kindness and freedom." Ni hittar boken HÄR (ps: finns även på svenska)

ONENESS WITH ALL LIFE

Den här boken är också av Eckhart Tolle men är inte i flytande text utan består av fraser och citat. Lite som en poesi-bok kan man tänka. Bläddrade snabbt i den i butiken och kände att den fick följa med den också! "In Oneness With All Life, Eckhart Tolle has picked the essential phrases and paragraphs-the gems of the book-that he feels are most important and reorganized them so readers can focus on the most powerful ideas. Beautifully packaged with evocative artwork and design, it is the perfect gift for anyone with a well-worn copy of A New Earth who wants deeper insight into this seminal work." Ni hittar boken HÄR

Sen plockade jag även på mig tre skönlitterära böcker i genren deckare/spänning. Jag har typ aldrig fastnat för en bok som bara handlar om drama/kärlek utan känner att jag vill ha riktig spänning alternativt lära mig något som i de tre tidigare böckerna. Dessa böcker hade jag inte hört talas om innan utan hittade dom på topplistan, läste på baksidan och kände att dom säkert skulle passa mig bra.

KVINNAN I FÖNSTRET "Anna Fox lever ensam och isolerad i sin lägenhet i New York. Om dagarna dricker hon vin, ser Hitchcockfilmer och spionerar på grannarna. En dag flyttar familjen Russell in i huset på andra sidan gatan. En mamma, en pappa, en tonårig son: på ytan den perfekta familjen. Så en kväll blir Anna vittne till nåt hon inte borde ha sett. Hennes värld faller samman. Vad var det hon såg? Har hon inbillat sig allt? Och vem är egentligen i fara? Kvinnan i fönstret är en klassisk psykologisk thriller där inget är som det först verkar. " Ni hittar boken HÄR för endast 39 kr!!!

BARA DU "Pål arbetar som spärrvakt i Stockholms tunnelbana. Efter några tunga år är han redo att möta kärleken igen.Iris är frilansande formgivare och lever singelliv med alla dejtingappar ett klick bort. Men hon är trött på ensamheten och har länge letat efter den perfekte mannen, han som älskar henne på riktigt och inte lämnar henne hur besvärlig hon än är.Till slut hittar de varandra.Pål är alldeles underbar och ibland får Iris nästan för sig att han känner henne bättre än hon själv gör. Han verkar alltid veta precis vad hon behöver. De tillbringar alltmer tid tillsammans och försakar allt annat. Till slut börjar vännerna undra om allt verkligen är som det ska. Det är det inte. I själva verket är de på väg mot en katastrof" Ni hittar boken HÄR

SILVERVÄGEN "Sedan tre år tillbringar Lelle de ljusa sommarnätterna med att köra bil. Han kör utmed väg 95 som skär genom landet från Skellefteå i nordvästlig riktning förbi Arvidsjaur, Arjeplog och mynnar vid norska gränsen, den väg som kallas Silvervägen. För tre år sedan försvann hans sjuttonåriga dotter spårlöst och hennes försvinnande gnager sönder Lelle inifrån. Till den lilla orten Glimmersträsk anländer Meja och hennes mamma. Meja är lika gammal som Lelles dotter var när hon försvann. Medan höstens mörker närmar sig knyts Lelles och Mejas öden ihop och när ytterligare en ung flicka försvinner blir deras liv för evigt sammantvinnade." Ni hittar boken HÄR för endast 39 kr!!! :) Skulle ni vilja att jag återkom med tankar och åsikter om böckerna när jag läst klart dom?

Gillar