Nya favoriter till håret

Allmänt, Skönhet, Tips
Roliga nyheter! Min favorit Maria Nila har släppt nya produkter, yeey! I och med att jag hittills älskat alla produkter jag testat från Maria Nila så var jag väldigt taggad på dessa. Sanningen är att jag faktiskt har använt dom enda sedan Way Out West, så jag har hunnit med en riktig testperiod nu inför detta inlägg.
De två nyheterna är ett Cleansing Powder och ett Power Powder och namnen beskriver ju rätt bra för vad det är för något. Om vi börjar med "Cleansing Powder"; detta är alltså som ett torrschampo fast i puderrform. Denna produkt hade jag inte så mycket förväntningar på då jag inte riktigt kunde förutspå resultatet. Detta gjorde att jag blev riktigt positivt överraskad, denna är verkligen min nya favorit. Du applicerar bara pudret i hårbotten i torrt hår och masserar sedan in det med fingrarna. Funkar så JÄKLA bra när man känner att man behöver en snabb uppfräschning, håret blir verkligen sjukt lent och lätt.

Sen har vi även den lilla flaskan i bild som är ett volympuder. Kolla på bilden nedan för att se mig applicera det.
Man lyfter bara upp håret i "benor" och sprayar pudret mot hårbotten. När jag applicerat där jag ville ha det så ställde jag mig med huvudet upp och ner och masserade in allt för en jämn fördelning. Detta funkar verkligen så bra om man vill ha volym från hårbotten utan att få onödig produkt i längderna.
Power Powder - LÄNK // Cleansing Powder - LÄNK
Älskar att volym-flaskan är så liten, den passar perfekt in i handväskan. Cleansing powder:et finns i två storlekar, ett lite större för att ha hemma och en i mindre size som är perfekt att ha med sig lite vart som helst.
Alla Maria Nilas produkter är veganska och cruelty free samt produceras i Sverige. YEY!

 

Gillar