One night on the rooftop

Allmänt, Resor

Örhängen - H&M // Skjorta - Ginatricot // Shorts - Mango

Godmorgon på er och välkommen för mig hem till Sverige igen! Wow vad skönt det känns att vara hemma. Nu ska jag verkligen landa här hemma och komma in i rutiner igen och det finns ingen som längtar efter det mer än jag haha.. Jag har varit ur fas i över fyra månader nu och det ska bli så skönt att komma in i jobb - sov och träningsrutinerna igen. Någonting som är himla skönt är att jag faktiskt känner mig redo och taggad inför en Stockholms-höst nu. Jag har tidigare känt att jag inte alls vill att sommaren ska ta slut, haft svårt att acceptera det liksom. Men nu, nu är jag redo! :)

Innan vi åkte hem från Kreta så passade vi på att besöka hotellets tak. Man får vanligtvis inte gå upp dit men vi fick det i och med att vi var där med Ving/Thomas Cook. Det var så fett! Förresten, hur mysigt är inte det här trädäcket? Jag fick verkligen sååå mycket idéer och inspiration till en framtida altan från det här hotellet. Älskar kombinationen av det grå, beiga och gröna överallt.

Poolområdet och allt runt omkring var så häng-vänligt. Vi var verkligen där från morgon till sen kväll innan vi gick och la oss. Något som också var riktigt nice var att solsängarna gick att skjuta ihop till en stor solsäng, perfekt för par som är lite kramiga :)

Jag tänkte ta en ny header-bild till bloggen och kom sen på att det kanske inte passar så bra med en sommrig bild när jag väl ska byta. Så det blev inget med det men glad var jag i alla fall :) Hahah förresten när jag och Gustav gick klädda i dom outfitsen vi har på bilderna ovanför var det en hovmästare på restaurang som började prata italienska med oss. Vi ba sorry but what?? Han ba "oj jag tog förgivet att ni var italienare med tanke på hur ni var klädda". Lite kul tyckte jag.

WOW JUST WOW.

Fått så mycket frågor om dom här shortsen och dom är som sagt från Mango och jag köpte dom i våras någon gång. Vet inte om dom finns kvar i butik nu men ni kan ju ta en kik! Tycker dom är så fina och bekväma. Nu ska jag i alla fall fortsätta redigera dom två vloggar jag spelade in på Kreta så dom kan komma upp snart :) Kram på er!

Gillar