One year ago

Allmänt
Nu har vi ju gått in i den absolut bästa månaden som finns så jag tänkte att vi kunde kika tillbaka lite i arkivet för att se vad som hände i April förra året. Kommer så starkt ihåg det som en uuuunderbar och jätterolig månad för mig nämligen.
Såhär såg det ut i början av April när vi var hos min mormor och morfar på Gräddö som ligger strax utanför Stockholm. Att det låg kvar snö då ger mig hopp gällande värme i slutet av April! Det är lite kul att kolla tillbaka i arkivet för April då jag umgicks jättemycket med Gustav då men det var ingenting skrev om i bloggen även om man säkert ändå kunde förstå att jag träffat någon. Tror jag presenterade Gustav i mitten av Maj eller någonting. Den här påsken är ju rekordsen i år så nu infaller den på min födelsedag, goals!
I April tränade jag fortfarande på SATS och i samband med påsklovet så fick alla som inte var medlemmar träna gratis så jag och Gustav tränade tillsammans nästan varje dag och det var så kul. Fun fact är faktiskt att en av våra första "dejter" tillsammans var att träna. Klubben - fika - träna, så gick det till. Åh <3 <3
Men alltså jag har verkligen helt glömt bort hur extremt kallt det var tills dagen det blev sommar över en natt typ, i alla fall i Stockholm. Här satt jag och Gustav i solen även om det var superkallt och jag kommer ihåg att jag sa till honom att jag fick fjällen-känsla haha.
Sen åkte vi till Malmö på en roadtrip och det var sååå mysigt. Gustav skulle jobba en helg där och jag följde med. Aldrig hade en bilresa på typ 7 timmar varit så underbar <3
Jag och Isabelle umgicks massor och den här bilden påminner mig om hur fruktansvärt mycket jag längtar efter att hon kommer hem! Hon har nämligen bott och jobbat i alperna flera månader nu men kommer snart hem. Då ska vi hänga oavsett om hon kan eller vill hehehe..
Levde i min beige jacka från Urban Outfitters som jag fortfarande ÄLSKAR. Så bra köp verkligen <3
Idag ska vi till Ikea och köpa nytt golv till balkongen! Den här bilden gjorde min påmind om hur härligt det var att sitta på balkongen och mysa i eftermiddagssolen, dricka kaffe och bara hänga.
April är verkligen min favoritmånad <3 <3 NI ba men snälla växt upp nu det är för att du fyller år haha? Kanske mycket tack vare det men pirret som ligger i luften är ju sååå påtagligt! Känner inte ni också det? Det är så härligt att känna att wow vad vi är påväg mot sommaren nu alltså! Dessa bilder är tagna 20e April och då var det 22 grader varmt i Stockholm och jag skulle samma kväll fira min födelsedag.
Hur snygg outfit? Trivdes som bara den i detta. Vi åt i alla fall middag på Un Poco och sen var det bowlingkalas för hela slanten innan utgång på bästa Slakthuset. Kan TYP inte tänka mig en bättre födelsedag om jag ska vara ärlig. I år kommer jag befinna mig i Spanien för att hjälpa till i pappas nya lägenhet, det kommer säkert också bli kul.
Vi tog massor med kvällspromenader, bland annat till Årstabron för att kolla solnedgången <3
I slutet av April 2018 så såg jag Jireel på Nobelberget tillsammans med Naomi och massor av andra kompisar, sååå kul var det!

Gillar