ONSDAG

Allmänt

Hejsan på er bästa ni <3 I och med att jag verkar ta något sorts rekord i att inte fota nu för tiden så fick det bli printscreens från Biancas och Vilmas instastory hehe.. Det känns som att dagarna bara springer iväg och jag har massor att göra och tiden för att sätta sig ner med bloggen har hamnat lite i kläm. Jag håller ju på att lansera mitt egna träningsprogram (ikväll 18.00 faktiskt!) så det har tagit en hel del tid. Idag hade jag exempelvis tänkt blogga på förmiddagen men sen kom jag på att jag såklart borde spela in stretch-videos till programmet så då försvann 3 timmar till inspelning, redigering och voice over.

Bilderna ni ser ovanför är från igår eftermiddag. Jag hade ett möte i stan och det kändes nästan som att vara turist i min egna stad. Har inte varit runt T-centralen och Stureplan på evigheter haha. Efter det så mötte jag upp Vilma och Bianca i Gamla Enskede för lite solhäng. Man måste faktiskt passa på när det är så fint väder som igår ju.

Förutom det.. Jo juste! Igår vloggade jag för första gången på evigheter, hoppas på att den vloggen kan komma upp till helgen. Tror ni kommer gilla den, pratar bland annat om borttagna videos på youtube, min ekonomi i corona, tips som förändrat mitt liv (ja på riktigt) och mycket annat.

Kika in här ikväll 18.00 om ni är intresserade av träningsprogrammet btw! <3

Gillar