Onsdag

Allmänt

Såhär såg det ut imorse när jag promenerade till tåget. Saknar faktiskt lite att åka pendeltåg. Det är alltid så mycket lugnare på tågen än tunnelbanorna, dock är det mycket smidigare och snabbare för mig med tunnelbana så som jag bor idag. Påminner mig väl om barndomen, uppväxten osv haha. Gillar dimman i alla fall, blir som extra lugnt och tyst av den. Skulle egentligen träna på morgonen men fick boka av det då jag och Mathilda skulle hinna med ett möte innan vår poddinspelning + orkar inte släpa runt på träningskläder + blöt handduk hela dagen heller.

Mötet gick bra, poddinspelningen mindre bra. Själva avsnittet i sig är egentligen bra men på något sätt så förstördes filerna så en kvart av avsnittet försvann vilket betyder att vi måste ta bort cirka 30 minuter av podden i och med att vi inte bara kan låta er hoppa in i ett segment ni inte fattar någonting av hahah.. Ja det suger men men, någonting finns i alla fall att släppa imorgon som tur är. Skulle egentligen haft ett möte direkt efter inspelningen men det blev inställt pga ^covidrelaterad anledning^. Tur är väl det. Så hade lite tid att "döda" i stan så kikade bland annat inne på Arket, så mycket fint i butikerna nu!

Nu sitter jag på ett cafe och har femton minuter kvar till ett förhoppningsvis roligt och spännande möte! Dock inte cafeet på bilden ovanför, den tog jag på Fabrique här om dagen och nu är jag på Cafe Pascal. Men hörni, jag ville bara flika in och säga hej! Så kul att ni är rätt många som hittat hit igen trots att jag inte nämnt bloggen på något annat socialt medie än! Ni är bäst, kram <3

Gillar