Onsdag som känns som torsdag

Heeeej kompisar. Min morgon hittills har varit super förutom att jag börjar tröttna rejält på dessa jävla banan-flugor vi har i köket. Från en dag till en annan så har liksom några jävla flugor invaderat vårt hem? Inte okej någonstans :) Att gå ut med soporna och städa verkar inte hjälpa så nu har jag ställt fram vinäger och diskmedel som tydligen ska hjälpa.. Upp till bevis inom några timmar förhoppnignsvis. Snart går jag väl och köper någon jäkla mördar-spray :)

Annars då? Inte så mycket om jag ska vara ärlig. Försöker hålla mig positiv men börjar bli rastlös och lite nedstämd av att tyyyp bara vara hemma. Som alla andra känner förmodligen. Vill boka resa till Köpenhamn, strosa, sitta på caféer och uteserveringar, shoppa. Sån är jag. Något positivt är i alla fall att jag hittat en ny nässpray mot pollenallergi som jag verkligen hoppas ska funka. Har ju testat exakt allt på marknaden men ändå slutar det med att min näsa kliar så mycket på sommaren att jag hellre skulle vilja vara utan den..

Något annat bra är att vi spelade in två poddavsnitt igår och jag känner att båda faktiskt blev riktigt bra. Det första som släpps på torsdag kommer handla om att göra slut och det som släpps på söndag blir ett lite flamsigare, skrattigare avsnitt om både det ena och det andra. Mathilda stället mig sjuka jävla frågor och jag tvingas svara hur mycket betalt jag skulle vilja ha för att göra diverse saker.

Nu ska jag försöka skriva ihop några blogginlägg och tillsammans med Vilma lyssna igenom avsnitten som i detta nu klipps av henne. Känner att jag behöver komma ut på en promenad idag och kanske laga någon riktigt god lunch, så får det nog bli! <3

Gillar