ONSDAGMORGON + TIPS PÅ RECEPT

Allmänt, Resor

Godmorgon på er hörni! Den här bilden är faktiskt inte tagen idag men den fick representera vart jag befinner mig och befunnit mig hela morgonen haha. Tyvärr är inte Bella här :( Imorse skulle jag egentligen på ett yogapass men jag mådde lite konstigt igår kväll så fick ställa in det. Känner mig helt normal nu på morgonen så vet inte riktigt vad det var som hände, men tar alltid det säkra före det osäkra. Speciellt nu när Folkhälsomyndigheten gått ut med att dom vill att alla som känner av symtom på luftvägsinfektion, ska stanna hemma. Detta gäller även dom som inte besökt något riskområde/träffat någon från något riskområde. Istället för yoga så har jag slängt in hela sängen (typ) i tvättmaskinen, det var dags för täcken, kuddar osv att bli tvättade nu.

Planerna för dagen är inte många, ska förmodligen försöka hinna med en storstädning här hemma och kanske åka till tippen. Skulle vara skönt med en promenad också!

Igår så lagade jag panerade quornfiléer och pasta alfredo utifrån DENNA video. I videon så lagar han ju med kyckling men jag kan berätta att det funkade utmärkt med quornfiléer också. Jag delade dom i två så dom blev lite tunnare vilket kan vara ett tips. Jag glömde köpa citron men det gick alldeles utmärkt ändå. Pastan ser verkligen inte ut att vara mycket för världen men saaataaan vad gott det var. Både jag och Gustav SLICKADE våra skålar.

Gillar