ÖNSKELISTA - 24 ÅR

INNEHÅLLER REKLAMLÄNKAR

Klyschigt nog så känns det verkligen helt sjukt att jag fyller hela TJUGOFYRA år. Hur kan tiden ha gått så fort? Om dryga två veckor fyller jag i alla fall år och här nedanför hittar ni min lilla önskelista. Jag har ju ett bowling-kalas inbokat med alla min vänner men tyvärr lär ju det med största sannolikhet inte bli av i och med det rådande läget. Tror inte ens vi kommer ha födelsedagsfika här hemma, känns inte så korrekt att bjuda hit massor med människor heller liksom. Sånt är livet, får fira riktigt ordentligt nästa år istället!

Jag har ju bestämt att vi behöver få in lite färg i lägenheten. Just nu är det väldigt mycket beiget, vitt och grått vilket jag gillar men det behövs några färgklickar. Har fastnat för tavlan till höger och den står på min önskelista från och med nu!

Något som känns väldigt vuxet att önska sig: växter haha! Förutom färg behövs lite liv. Skulle vara så kul med lite gröna växter här hemma <3

1an // 2an // 3an

Någon guldfärgad ring skulle vara fint att ha i smyckeskrinet och på handen :)

Sen har jag även fått en idé om att en liten string-hylla skulle passa väldigt fint att sätta upp i köket ovanför bordet. Tillsammans med någon liten växt, lite kryddor osv.

  • Postad i: Wanted

Gillar