Outfits från förr..

Allmänt, Outfits

Både ni och jag verkar tycka att det är rätt roligt att kolla på gamla bilder här i bloggen så tänkte att vi kunde gå igenom lite gamla outfit-bilder från 2013/2014! Satan vad grym jag var på att ALLTID fota allt hela tiden då. Tror tyvärr att det har mycket att göra med en prestationsångest idag, att jag lätt förminskar mig själv med "vem skulle bry sig om det" eller "den här outfiten är ändå inte speciell" osv. Lite dumt kanske.

Vänster: Alltså.. Den här outfiten är inte katastrofal i mina ögon men den hade verkligen varit mycket finare med 1. en annan väska och 2. en annan jacka. Tycker jackan är lite för "preppy" men det var fint med skinnleggingsen, skjortan och den stickade tröjan tycker jag!

Höger: Här känner jag tyvärr bara nej nej nej haha. Alltså dessa sneakers med klack?? How?? Why?? Den där tröjan var dock verkligen min favorittröja, den känner säker många va er igen från den tiden haha <3

Vänster: Måste bara ta med den här bilden haha. Här har jag alltså ställt mig "snyggt" på gatan, fotar med systemkamera och hela köret men har inte brytt mig tillräckligt om att flytta min väska ur bild? Alternativt beskära bort den haha? Och alltså min hårfärg här var fasen inte snygg hahah..

Höger: Det här tycker jag ändå var fint. En jeanskjol med tjocktröja och matchande sneakers.

Vänster: Gud här ser vi två plagg jag använde såååå mycket förut men inte har haft på mig på flera år: bootcut jeans och bomberjacka. Det var verkligen två stycken plagg som alltid var ett säkert kort för mig.

Höger: Tycker att outfiten är fin förutom en oroväckande liten detalj. SKORNA? What the fuck. Sorry men jag tycker verkligen att det är fult med ballerinaskor vilket jag trodde att jag alltid hade tyckt men tydligen inte haha.

Gillar