Packningen inför Sydafrika!

Allmänt

På söndag bär det ÄNTLIGEN av till ett land jag så länge drömt om att besöka; Sydafrika. Inte bara går drömmen om Sydafrika i uppfyllelse, jag ska även få besöka välgörenhetsorganisationer som jag också så länge drömt om. GUD vad glad och tacksam jag är över att få göra denna resa tillsammans med Maria Nila. Inför resan har jag tänkt lite kring hur jag ska göra med packningen och jag tror jag har kommit fram till att jag enbart ska åka med handbagage. Både för att det är väldigt smidigt att slippa checka in men också för att jag inte våga riskera att bagaget ska försvinna längs vägen i och med att vi är där relativt kort och för att jag ganska snabbt ska vidare sen efter att jag kommit hem.

I Hoedspruit som vi ska besöka visar termometern cirka 30 grader så det får bli att packa med sig sommarkläderna så man inte svettas ihjäl där borta. Något som också ska med och som passar himla bra i handbagaget är Maria Nilas schampo och balsam i resestorlek!

Jag älskar verkligen dom här små flaskorna och använder dom riktigt ofta. Varje gång jag reser någonstans och varje gång jag duschar på gymmet följer dom med mig. Det smarta är att man "bara behöver" köpa dom en gång, sen kan man ju fylla på dom från sina vanliga schampoflaskor. Jag har ett silver-kit och ett head & heal-kit som jag varvar mellan. Här ovanför ser ni även en helt ny produkt från Maria Nila; Ocean mist! Det är en texturspray som passar perfekt att ha i fuktigt hår innan man flätar håret och låter det torka, då blir det riktigt snygga vågor och inte sådär superfluffigt!

En annan ny produkt är ytterligare ett torrschampo. Jag har bara hunnit testa det en gång än så länge och gillar det redan starkt! Detta är lite lättare än deras andra och jag skulle säga att det är lite mindre styling och mer uppfräschning om man jämför med deras vanliga gröna "Dry Shampoo". Även denna dröm finns i mindre storlek och är ett givet val att ta med på en varm semester där man mer än gärna vill fräscha till håret emellanåt!

Dessa produkter och resten av Maria Nilas sortiment hittar ni på marianila.com/se. Och ni kommer väl ihåg att ALLA Maria Nilas produkter (ja till och med hårvaxen!!) är veganska och cruelty free? Så grymt!

Gillar