Påminnelse: Boostcamp 2.0

Allmänt, Träning

Vill bara påminna er nu i och med löning att vi fortfarande har platser kvar till bootcampet som startar den 20e Maj. Vill verkligen att du som tvekar lite kring om du ska vara med eller inte ska veta att ALLA känner sig lite nervösa. Många har hört av sig och skrivit saker som "jag är sååå otränad" men det spelar INGEN roll. Alla pass är utformade så att precis alla ska kunna genomföra det på sin egna individuella nivå. Första passet kommer såklart vara jobbigt om man inte tränat på länge men jag kan LOVA er en enorm utveckling.

Efter förra bootcampet så skickade vi ut en enkät till alla deltagare där dom fick svara helt anonymt för att vi ville få så ärliga svar som möjligt. Varenda en från förra omgången kände att dom utvecklades inom träningen och det ger mig typ rysningar. Jag såg ju så tydligt hur alla utvecklades men det är så kul att höra att dom kände så också.

Jag förstår till 100% att man tycker att 3500 kronor är mycket pengar, det tycker jag också. MEN; det är värt det. Detta bootcamp är inget vi gör någon stor ekonomisk vinst på utan mycket av pengarna täcker ju lokalkostnad, frukost, anställda i juicebaren, städare, ja ni fattar grejen. För 3500 kronor får ni 17 stycken pass med samma tränare och samma grupp, det innebär att just du kommer bli sedd, få personlig coachning och uppföljning. Att hela 100% kände att bootcampet var prisvärt gjorde mig så himla glad. Den bästa och mest rimliga investeringen enligt mig är i sig själv. Att lägga pengar på att förbättra och utveckla sin hälsa samt kunskap är värt.

Detta gjorde mig också så glad. Förutom att 100% skulle rekommendera bootcampet så fick vi ju fantastiska recensioner som ni kan läsa om nedanför.

Något av det jag tyckte var allra roligast under förra bootcampet var att kunna få förmedla glädjen med träningen. Att få visa och introducera hur roligt det faktiskt kan vara med rätta redskapen, inställningen och sällskapet. Jag vet hur svårt många har med träningen, att det kan vara kopplat till ångest eller att man helt enkelt inte vågar för att man känner sig dålig. Det fanns ingen jämförelse, alla peppade varandra och kämpade verkligen som ett team vilket gjorde mig så glad och stolt.

Har ni några frågor om bootcampet? Mejla mig på andreahedenstedt@gmail.com då <3

HÄÄÄÄR anmäler ni er <3

Gillar