Pappa 54 år

Allmänt

INNEHÅLLER REKLAMLÄNKAR

Nej men stopp och belägg. Jag kan inte ens fatta själv hur underbar gårdagen var, vilket jäkla väder alltså! I Stockholm hade vi 26 grader och sol hela dagen vilket ledde till att jag efter bootcampet åkte hem, åt lunch och sen gav mig ut i solen och låg på en gräsplätt i två timmar någonting. Runt middagstid så åkte jag och Gustav hem till min pappa vars födelsedag vi skulle fira. Det smidiga är att han och hans särbo (snart sambo!) Marie fyller år bara tre dagar innan honom, två flugor i en smäll så att säga. Hela familjen var i alla fall bjuden hem till pappis och det älskade huset. Exakt sånna här kvällar är det jag kommer sakna allra mest. För er som missade det så har huset legat ute till försäljning och även nu blivit sålt. Är väldigt glad för pappa och Maries skull som nu efter en lyckad försäljning ska flytta ihop efter många år som särbos men är också liiite sentimental över huset haha.

Dom hade gjort supergoda pajer med fräsch sallad till. Alltså det kanske bara är något jag inbillar mig men maten blir typ alltid godare när man äter den utomhus haha. Marie hade gjort i ordning ett väldigt gott smör som ni måste testa. Hon hade vispat ihop bregott med gräslök och salt och sen ställt in i frysen ett litet tag för att det skulle "sätta sig". Var sååå gott att ha på baguetten.

Min älskling <3
Gustav och min fina farmor! <3

Efter middagen bjöds det på efterrätt i form av färska bär med glass. Färska bär är verkligen något utav det godaste som finns. Längtar innerligt till att de svenska jordgubbarna börjar säljas, det är så sjuuukt gott ju.

Alice och min farfar <3

Gustav och Pierre (Alices pojkvän)

Och vår allas älskade Bella-bus!! Gud vad hon hade det roligt igår på gräsmattan när hon fick vara lite fri. Hon skaffade sig även två nya kompisar på köpet haha. Grannarna bredvid pappa har två söner som är typ 2 och 4 år som var väldigt nyfikna på Bella. Gissa om hon blev glad över att få deras fulla uppmärksamhet haha? Tycker Bella har blivit så stor och fin, hon är förmodligen fullvuxen nu på höjden och längden, kanske lägger på sig lite mer i vikt bara.

Jag och lilla buuusungen.

Jag passade på att inviga min nya klänning som jag tycker är så himla fin! Velade lite mellan beige och grön men känner att det var bra att jag tog den gröna. Jag har redan så mycket beiget i min garderob så kan vara kul med en liten färgklick! Ni hittar den HÄR. Jag bär storlek 38! Alltså förresten ser ni mina blåmärken på nyckelbenet till vänster haha? Ser ju ut som att jag blivit slagen men jag har "bara" tappat skivstången på gymmet lite väl hårt ner på bröstet. Hade i alla fall en väldigt trevlig kväll igår, uppskattar sånna stunder så mycket <3

Gillar