Pink Coat + Veckans planer

Allmänt

Snacka om att måndagsoutfiten är extra rolig att bära när man bär sin egna kollektion; den perfekta rosa kappan är designad av mig!! Goals ju. T-shirt och skor från H&M och jeansen är från Cheap Monday. Hej på er föresten! Det känns väldigt konstigt att det är måndag, jag kände liksom inte av alls att det varit helg så det känns som en blandning av torsdag och söndag typ. I alla fall, jag tänkte att vi kunde köra veckans planer, det var ett tag sen sist!

Måndag: Jag började min måndag med sovmorgon till halv nio, jag var riktigt trött efter Paris så behövde verkligen ordentlig sömn. Sen redigerade jag lite vlogg innan jag gick till gymmet och körde ett ryggpass med min PT. Efter det åt jag och Mathilda lunch innan vi hade ett gemensamt möte. Efter mötet åkte jag till Noras skola för att hämta henne och hennes kompis. Sen åt jag middag med dom innan jag åkte hem.

Tisdag: Möte med kakel/vvs-firma och frukostmöte. Sen har jag även ett till möte med NA-KD efter lunch för att prata framtidsplaner, så spännande! På kvällen ska jag köra ett av mina favoritpass på SATS; Crosstraining!

Onsdag: På morgonen ska jag på ett event som Elin Skoglund har tillsammans med Clean, ÄLSKAR deras parfymer så ska bli riktigt kul. Sen har jag ett möte innan lunch och ett till efter lunch. På kvällen ska jag på lanseringsevent för Biancas kollektion med Guldfynd, så roligt!

Torsdag: Första dagen utan möte på veckan, känns väldigt skönt. Måste verkligen börja planera in dagar då jag bara jobbar med bloggen utan att flänga omkring. Det som är planerat för dagen är PT, podd och middag tillsammans med Anna och Elsa. En relativt lugn och skön dag <3

Fredag: På morgonen har Gertrude ett event tillsammans med Twist & Tango men efter det har jag INGET planerat vilket känns skönt så jag bara kan jobba framför datorn inför helgen.

Lördag: Inga planer! Söndag: Inga planer!

Gillar