Pinterest-favoriter

Allmänt, Texter, Tips

Något jag tycker är väldigt roligt är att ni verkar uppskatta när jag delar med mig av mina favotitcitat/texter från Pinterest. Brukar ju göra det ibland på Instagram och då får jag alltid massor med DM's där ni säger att ni blir så inspierade av det. Det är ju självklart hela poängen, att dela med mig av det jag blir inspirerad av och förhoppningsvis lyckas inspirera det vidare till er. I det här blogginlägget tänkte jag dela med mig av mina absoluta favoriter från den senaste tiden och förklara lite snabbt varför.

Bilden till vänster: Den här texten tycker jag verkligen sätter ord på det här med positivitet. Det handlar inte om att alltid vara glad, skrattid, sprudlande. Det handlar nog mer om hopp för mig. Att vara hoppfull, att veta att bra saker, kanske till och med bättre saker kommer. Att vara tacksam för det lilla, inte att man måste älska alla och allt som händer. Det handlar inte riktigt om att mående, mer om ett tankesätt. Jag kunde tidigare känna mig lite pressad och stressad kring begreppet positivitet, jag visste att jag inte kan vara glad hela tiden. Men när jag släppte det och förstod att positivitet för mig inte handlar om hur jag mår, utan om hur jag tänker så var det mycket enklare för mig att relatera till citat och texter om just det.

Bilden till höger: Tycker citatet talar för sig själv ganska bra. Men jag tror att det är så viktigt att påminna sig själv om vilken människa man faktiskt vill vara. Det är så lätt att skylla ifrån sitt egna dåliga beteende på andra eller vissa situationer. Oavsett hur illa någon beteer sig mot mig så vill jag alltid vara en god och rättvis människa. Jag tänker inte sjunka till någon annans nivå.

Bilder till vänster: Någonting jag verkligen jobbat på senaste åren är det här med framtidstankar och framtidsångest. Tycker den här texten var väldigt fin. Det är som det är, och det blir som det blir. Man får försöka lita på att det som bör och ska hända, kommer hända. Det finns inte så mycket mer än att go with the flow och se vart livet tar än. Så många onödiga timmar jag spenderat på att grubbla och oroa mig när det egentligen är så sjukt onödigt. Vad jag än letar efter, letar efter mig också.

Bilden till höger: Tycker den summerar alla de tidigare tre bilderna väldigt bra. Man kan med sin egna vilja förändra sitt liv, framförallt synen på sitt egna liv.

Bilden till vänster: Är på jakt efter ett par liknande byxor. Som är relativt raka utan att gå utåt.. Går tyvärr rätt segt. Bilden till höger: Tyckte det var riktigt snyggt med vitt på vitt, en kombo jag lär köra på mycket i sommar!

Bilden till vänster: När jag ser sånna här bilder på snygga naglar blir jag jäkligt sugen på att börja göra mina naglar på salong igen.. Jag kände att jag behövde en liten paus efter förra sommaren och sen dess har jag inte gjort dom. Tycker väl egentligen att jag klarar mig bra utan men det är sååå snyggt med gellack. Dom håller sig så länge liksom. Hmm.. Bilden till höger: Den här bilden gav mig sommarkänslor. Sommarkväll på någon strand. <3 Ni hittar min Pinterest HÄR

Gillar