Pinterest mood / Helgens planer

Allmänt

Följ mig på Pinterest HÄÄÄR - Dessa bilder är från "NEEDED"

Då var det helt plötsligt fredag igen och jag tänkte att jag kunde dela med mig av helgens planer. Jag själv älskar att läsa folks veckoplaneringar/helgplaneringar så varför inte dela med mig jag också? :) Detta inlägg är skrivet på torsdag eftermiddag men publiceras fredag förmiddag så föreläsningen jag snart kommer nämna har jag redan varit på.

Fredag: På morgonen ska jag på en föreläsning, sen på förmiddagen har jag ett möte med Maria Nila. Efter lunch någon gång ska jag möta upp Gustav som slutar tidigt. Sen är nog tanken att vi ska gymma tillsammans, skulle vara kul att köra lite marklyft samt knäböj. Skulle behöva hans hjälp gällande min teknik, känner att jag behöver någon annans ögon som kan instruera och se vad jag gör bra/dåligt. På kvällen har vi inget planerat än så länge.

Lördag: Träna och förhoppningsvis köpa nya ugnsformar + en ny toasits. Ugnsformarna är verkligen totaaaaalt förstörda. Jag har liksom låtit dom legat inne i ugnen hela tiden och där med har dom bara bränts, bränts och bränts. Inte varit den bästa på att göra rent dom heller kan jag ju erkänna. Toalettsitsen råkade jag göra sönder när jag städade för någon vecka sedan så nu sitter den liksom löst; inte skönt. På kvällen ska vi träffa Gustavs pappa vilket ska bli mysigt. Söndag: På förmiddagen ska vi ut till Tullinge för att köra crossfit, vi har hittat ett ställe vi verkligen gillar där men har inte varit där så mycket i och med att det ligger en bra bit ifrån oss. Men nu har vi i alla fall bestämt att vi ska ta oss dit vilket ska bli riktigt roligt. På kvällen vet jag inte vad vi ska göra, vi pratade lite om att yoga men det kanske "bara" blir hemma-yoga. Känner att det är skönt att få lite lugna kvällar i och med att vi ofta flänger och far på kvällarna till vardags. Andra helgsplaner: VLOGGA! Hoppas ni får en trevlig helg hörni <3

Gillar