Pluk - Brunch i Amsterdam

Allmänt, Resor, Tips

Inför avresan till Amsterdam så bad ju jag er om tips och wooow vad många jag fick. Om ni vill läsa tipsen skriva av läsarna så kan ni klicka HÄR för att komma dit. Ett återkommande tips var att besöka Pluk som är ett frukost/brunchställe. Jag googlade och tyckte att det såg väldigt mysigt ut.
När man kom in så möttes man av massor av saker man kunde köpa. Det var allt från porslin till almanackor, skrivblock, pennor osv. Riktigt mysigt! Tyckte de små kopparna på bilden ovanför var så fina :)
Dom hade en frukostmeny som var under en bestämd tid men annars serverades de mesta under hela dagen!

Det fanns inte bara söta saker, också söta djur!!! Gustav och jag stötte på en liten kissekatt <3

Man kunde inte boka bord men det gick rätt snabbt att få bord ändå. Vi var här två gånger och ena gången fick vi vänta fem minuter och andra gången femton så det var verkligen ingen fara! Man satt som uppe på ett loft, supermysigt verkligen!

Vi kom dit vid ett och då hade vi inte ätit någon frukost ännu!! Herregud vad hungrig jag var. Vi beställde en pokébowl, pannkakor, smoothiebowl och en egg florentine (vegetarisk egg benedict).

Denna var verkligen SÅÅÅÅ gott. Dom hade gjort den såååå bra. Den här lilla jäkeln var typ anledningen till att vi gick dit ännu en gång.

Mermaid bowl!

<3
Vi beställde även råsaft som vi båda älskar! Den här röda var riktigt god.

Om ni är i Amsterdam tycker jag absolut att ni ska se till att hinna med ett besök på Pluk. Dom hade även FANTASTISKT fika som vi åt andra gången vi var där.

Pluk - Reestraat 19, 1016 DM Amsterdam

Gillar