Poddinspelning, pizza och...

Allmänt, Min dag/helg i bilder

God eftermiddag på er hörni! Nu kommer ännu ett inlägg om min dag, hoppas det inte känns allt för tråkigt men har inte känt mig så jätteinspirerad på sistone när det kommer till tips-inlägg osv. Men känner att det är påväg tillbaka! Ska försöka skriva ihop ekonomi-inlägget idag så det blir klart till helgen i alla fall :) Vid 09.30 kom jag i alla fall till Acast för att podda tillsammans med Mathilda. Vi poddar vanligtvis alltid på fredagar men nu blev det onsdag och det kändes faktiskt väldigt skönt att få det "avklarat" redan nu.

Det var halloweenstämning på kontoret i och med Halloween som tydligen är idag. Jag är alltid lika förvirrad hahah

Vi pratade om lite allt möjligt, vi hissade och dissade samt pratade en hel del om karriär, framgång och framtidstankar.

Det blev inte det "typiska" karriärssnacket om man säger så.. Men mer om det får ni höra på tisdag när avsnittet släpps!
Sen satt vi och funderade på vart vi skulle käka och det blev 1889 i Mood Gallerian.

Margaritha kan verkligen vara så underskattat. Hur satan kan lite bröd, tomatsås och ost vara SÅ gott? Förstår inte.

Förresten ser ni mitt hjärthalsband?? Hittade mitt lilla dophalsband, tycker det blev så fint till mitt andra som är lite längre :) Det är väääldigt litet dock haha, kanske behöver lite större kedja. Kunde inte ens knäppa det runt Gustavs hals.

Sen gav jag och donnan oss ut på stan igen för att fota dagens outfit och kika lite i butiker. Herregud vad det kliar i mina fingrar när det kommer till vardagsrummet alltså. Att det ska vara så himla svårt att hitta en soffa som är 250-290 cm lång och riktigt djup? Och sen den lilla detaljen: inte kosta skjoooortan. Tycker det känns lite läskigt att köpa soffa då jag tänker att det ska vara ett långsiktigt köp och gärna följa med till nästa boende. Så man vill liksom köpa en soffa man tror ska passa in i de flesta vardagsrum.. Hmm...

Blev lite sugen på att köpa hem blommor, sist jag köpte en hortensia så höll den sig fin i två veckor då jag för en gångs skull bytte vatten på den och snittade om den regelbundet. Blir nog en sån igen :)
Just precis nu sitter jag med detta framför mig + Mathildas pojkvän Oskar. Det är skönt att bara sätta sig ner och få lite jobb gjort direkt även om jag i många fall föredrar att jobba hemifrån i lugn och ro. Kika in här lite senare om ni vill se dagens outfit :) Kram på eeeer <3

Gillar