RANDOM BILDER UR MIN TELEFON

INNEHÅLLER REKLAMLÄNKAR

En av få bilder där jag är lite piffig och fixad. Tänk att jag typ sminkade och fixade håret såhär mycket varför dag förut? Fattar inte hur jag orkade om jag ska vara ärlig. Men det är ju alltid kul att känna sig lite snygg. Örhängena är från Mockberg, skalet från Wish haha.

Tror inte ni förstår hur många sånna här bilder jag har. Är verkligen en nörd som är besatt av de gamla tunnelbanetågen i Stockholm. Vet inte varför men varje gång jag ser dom får jag någon sorts instinkt att jag vill fota dom. Sen brukar jag försöka hålla mig från att lägga upp bilden på story med texten "det finaste vi har" men det är inte alltid jag kan stå emot.

Ångest i en bild pt 1. Såhär såg det alltså ut i vårt vardagsrum när vi flyttade ut kökets innehåll ut ur köket. Nej men alltså är såååå glad över att vi är förbi soffkaos och kökskaos nu ska ni veta.

Ångest i en bild pt 2. Vad NORMALT att man liksom får för sig att fota sig själv mitt i ett mental breakdown.*content queen* Såhär såg det ut när jag låg i soffan och grät pga corona-ångest för två veckor sedan. Även om läget på många sätt är värre nu så känner jag mig typ lugnare och tryggare nu än vad jag gjorde då. Tyckte det var så extremt jobbigt när det verkligen EXPLODERADE över nätet.

Coronahumor pt 1 :) Har faktiskt blivit kontaktad av Jehovas flera gånger, tar det som härlig bekräftelse på att jag skulle vara en gudomlig kandidat till vittnena.

Coronahumor pt 2. Jag har ju mitt älskade bowlingkalas inbokat den 25e April, dvs om en månad. Vi får väl se hur det blir med det... :) Jag och Vilma har börjat planera min 25 årsfest istället/också. 2021 det är då det händer hörni.

Men snälla man kan inteeeee vara såå söööötttttt som Bella är. Hon ger mig typ ont i magen för att hon är så ÄLSKVÄRD. Hade verkligen ingen aning om att man kunde tycka så mycket om ett litet djur förens min syster fick Bella. Kolla på ögonen som bara söker närhet hos mig. Herregud mitt hjärta gör faktiskt jätteont när jag tänker på att hon inte förstår hur fin hon är.

En kulinarisk upplevelse. Okej om jag ska vara ärlig så tycker jag kulinarisk låter skitäckligt men ville låta lite smart. Jag och Gustav åt i alla fall detta för ett par veckor sedan och det var sjukt gott. Här hittar ni receptet: HÄR

Har börjat med skadegörelse på senare dar. Mycket stolt över det. Jag och Mathilda fick massor med klistermärken av Caseapp som numera pryder Södermalms gator.

Min hårt arbetande kollega Vilma, vad skulle jag göra utan henne? <3

Ett av Vilmas önskemål med konferensen i Klövsjö var att se renar, som den bästa chefen jag är så var det bara att fixa. Hur fina är dom inte?

Gillar