Random tankar

Jag har börjat fundera på att ta ett till hål i örat. Eller okej börjat fundera var att överdriva (eller underdriva) i och med att jag funderat på det typ sedan jag sist gjorde det. Det enda som gör att jag inte tar tag i det är att jag inte vet om jag vill ha två hål p�� varje sida eller tre på ena och ett på andra. Eller borde jag ha två på ena och tre på andra? Ovanför ser ni i alla fall hur det såg ut när jag tog mitt tredje hår för typ.. 2 år sedan kanske. En person i panik som ni ser till höger hahah..

Ska man verkligen behöva sakna varandra nio timmar om dagen trots att man bor tillsammans? Jag känner hur jag bara blir mer och mer kritisk till att jobba över huvud taget för varje dag som går haha :( Nej men ärligt talat. Det känns så konstigt och orimligt på ett sätt att vi lägger så mycket tid på att vara hemifrån, i från de vi faktiskt vill umgås med för att tjäna pengar. Jag förstår ju självklart att det är så vårt samhälle är uppbyggt, vi måste ju alla tjäna pengar för att delta i samhället men ändå. Att vara ifrån den man älskar, nio timmar per dag trots att man bor tillsammans: jag köper fan inte det. Nu har ju jag det väldigt bra som jobbar hemifrån men det ändrar ju inte det faktum att jag och Gustav är ifrån varandra hela dagarna. Jag har nämnt det förut, drömmen är verkligen att lösa det så att man kan jobba tillsammans eller att båda har något eget som gör att man kan umgås mer på dagarna. Jag känner liksom på något sätt att det är så mycket värdefull tid som bara försvinner och jag känner mig så maktlös i det.

Jag känner verkligen hur glad jag blir av att jobba med träning. Nu har det bara gått ett par veckor av bootcampet och det håller "bara" på i sex veckor men satan vad kul det har varit och är. Flera i min närhet har frågat om jag inte kanske ska utbilda mig inom träning, inte för att jag behöver vara säker på att det är vad jag vill göra för resten av livet men för att jag tycker att det är intressant och kul just nu. Det skulle vara kul, och en av mina stora drömmar inkluderar ändå att jobba med träning - dock inte som PT men på ett annat sätt som jag kanske berättar mer om en annan dag. Men den drömmen, det målet skulle också underlättas med en utbildning till exempelvis PT eller liknande. Jag kikade runt lite på vad det finns för olika alternativ och blev smått chockad av hur otroligt dyrt det var... 50 - 90 000 hittade jag utbildningar för och kände ba ojjjj.. Vet att det finns gratis utbildningar via folkhögskola men då tar dom liksom 2 år. Aint nobody got time for that tyvärr. Det här får mig liksom också ifrågasätta om jag lever som jag lär. Jag försöker ofta tänka som så att man ska göra det som faller en in i stunden. Man kan inte planera sitt liv in i minsta detalj, man kan inte plugga något man inte tycker är intressant för att det ser bra ut på pappret eller inte plugga något för att man kanske inte gillar det om tio år. Har man det tänket och den inställningen till livet tror jag aldrig att man är i nuet fullt ut. Men ändå sitter jag ju här nu och känner "kommer jag känna att det är värt det?" och "kommer jag verkligen vilja jobba med detta i framtiden"? Hmm.. Jag vet inte hörni.

Vi vill ha en kissekatt. Den har redan ett namn men både jag och Gustav vägrar ha en innekatt. Det spelar liksom ingen roll att vissa raser blivit avlade till att vara vana vid det (eller vad folk nu brukar försvara sig med) men jag tycker fan inte att det är nice. Man får självklart göra som man vill men om/när vi skaffar katt så vill jag att den ska kunna vara utomhus och det går inte nu när vi bor på fjärde våningen. Något jag undrar; kan man flyga med katt? Om man skulle bestämma sig för att flytta utomlands och liknande tänker jag. Ni ba men Andrea du vet att google finns? Jag glömmer det ibland då ni alltid kommer med så bra svar hehe.

Förra året gjorde jag en insamling för flickor runt om i världen. För er som inte kommer ihåg så gjorde jag det i samband med min födelsedag. Jag önskade mig att ni hjälpte mig, att hjälpa alla flickor runt om i världen som på ett eller annat sätt utsätts för diskriminering, övergepp osv. Målet var 22 000 i och med att jag fyllde 22 men vi nådde hela 50 eller 60 000!!! Alltså jag grät så jävla mycket hahah, var så chockad och tacksam. Kände verkligen hopp för mänskligheten när jag märkte hur hjälpsamma folk var. I år vill jag göra någonting liknande och jag har börjat klura lite på vad det skulle kunna vara för typ av insamling. Vet ni något projekt som ni anser behöver extra stor hjälp just nu? Eller en fråga som inte lyfts tillräckligt? Lämna gärna en kommentar i sånna fall <3

I Januari måndag ska jag och Gustav anteckna alla inköp av mat. Vi ska alltså skriva ner varje gång vi handlar mat (inklusive toalettpapper, tvättmedel osv) för att se vad vi faktiskt lägger på mat under en månad. Vi kom även överens om att vi ska handla precis som vi brukar just för att få en ärlig överblick av vad det är för summor det handlar om. Alltså jag vågar fan inte ens skriva ut vad vi redan är uppe i.. Jag hade en ganska tydlig bild och rimlig (enligt mig då) uppfattning om vad vi la på mat. Man kan säga att det absolut inte stämde. Problemet är att vi inte tillräckligt ofta storhandlar och planerar ordentligt utan kör lite spontanhandlingar som ofta slutar med "oj det hade vi redan hemma" eller inte planerar utifrån vad vi har hemma och där med köper massor med nya saker. Även om månaden inte är slut och vi skulle köra på som vanligt så känner jag verkligen att vi MÅSTE börja veckohandla med planering i bakhuvudet. Vi älskar ju att beställa hem mat via nätet så ska verkligen bli bättre på det, tycker planeringen av recept blir så mycket enklare då.
Hur mycket lägger ni på mat varje månad? Skulle vara intressant att höra!

Gillar