Random tankar

Allmänt, Bekännelser

INNEHÅLLER REKLAMLÄNKAR FRÅN MONKI, GINATRICOT & WEEKDAY

Jeans - LÄNK // T-shirt - LÄNK // Väska - LÄNK // Jacka - Andrea Hedenstedt x NA-KD (slutsåld)

- Shit vad tacksam man kan vara över en lugn mensvecka hahah. Jag tror att jag nämnt det flera gånger förut men när jag har mens så blir jag verkligen sjukt känslig ofta även deppig. Kan bara gå runt och känna mig allmänt ledsen i flera dagar och inte fatta varför (man ba hur kan man inte inse där och då??? Varje gång liksom??). Den här månaden har jag fan mått toppen!! Så jävla fett!! Var liksom mentalt förbered på ett mental breakdown men så kom det aldrig. Det har jag verkligen varit tacksam för haha.

- De senaste veckorna har jag tänkt mycket på vad man förväntas göra som vuxen i Sverige. Det känns ju ändå som att vi har rätt tydliga förväntningar och normer på hur livet ska utspela sig. Ta studenten, börja plugga, jobba sig uppåt, skaffa familj, jobba 8-17 osv osv. Det känns framförallt att jobbdelen är något som jag tror folk skulle må bra av att släppa lite på. Det är klart att man måste ha en inkomst men MÅSTE man verkligen jobba heltid hela sitt liv? Är det inte väldigt mycket skönare att försätta sig i en billigare boendesituation och sen ha tid över? Jag förstår självklart att detta kanske inte är möjligt för alla men det är något jag tänkt mycket på. Att jag har svårt att se mig och Gustav som heltidsarbetande vuxna med superfasta rutiner. Det känns liksom som att om man som vuxen i Sverige skulle bestämma sig för att jobba något år, resa ett halvår, ta ett nytt jobb för att sen resa igen skulle ses som "omogen". Jag vet inte, jag skräms bara av tanken att mitt liv skulle kretsa kring ett jobb. Det är ju mitt LIV och förmodligen mitt enda liv.

- Det känns som att jag inte kommer vilja återvända till Sverige efter vår resa. Jag är så sugen på att flytta utomlands att det fan är sanslöst. Skulle vara så roligt med en stor förändring, ett äventyr. Antingen flytta eller lämna Sverige för ett halvår eller någonting och vara på vift.

Gillar