RANDOM TANKAR

Bekännelser, Allmänt

INNEHÅLLER REKLAMLÄNKAR

T-shirt - LÄNK // Jeans - LÄNK // Liknande skal - LÄNK

- Borde man kanske bara börja bo i kollektiv istället? Det är en fråga jag ställt mig själv halvt seriöst och halvt på skämt de senaste dagarna. Nu är jag i och för sig ett fan av att vara ensam samt att leva med enbart Gustav men tänk ändå ur ett ekonomiskt perspektiv hur mycket mer värt det skulle vara? Om man gick ihop fyra personer med varsin inkomst och köpte/hyrde ett hus. Haha någonting som kanske känns kul i huvudet och inte lika kul i praktiken men men, det funkar ju för många men vet inte riktigt om det skulle funka för mig. Stockholm sägs ju vara en av städerna i världen med flest singelhushåll, dyrt som fan ju.

- Vad behöver man egentligen veta om bilar innan man köper en bil? Detta har ju varit på tapeten länge men nu har i alla fall jag och Gustav bestämt oss för att köpa en bil tillsammans. I och med Gustavs nya jobb så är det ändå "rimligt" och "behövligt" för oss till en högre utsträckning än tidigare. Men alltså jag fattar ingenting. Känner ju såklart till bilmärken, hur många mil per år som är rimligt att en bil ska ha gått osv men vad mer behöver man ha koll på egentligen? Hur många hästkrafter behöver man? Ja ni fattar, det är en helt ny värld som nu ska undersökas. Planen är i alla fall att köpa en begagnad bil som kanske har 2-5 år på nacken, så en rätt ny, men begagnad bil. Sen kanske det dröjer några månader innan vi slår till, vi får se helt enkelt!

Bikinitopp - LÄNK // Bikinitrosor - LÄNK
- Var inte detta en väldigt fin bikini? Såg den när jag var inne på Monkis hemsida tidigare idag och fastnade verkligen för det fina printet. Så fint till en solbränna ju. ÄLSKAR bikinis där man känner att allt tyg sitter på plats så att säga, så man slipper oroa sig för att nude flasha ofrivilligt.

- Är inte knäckemackor sjukt underskattade? Alltså jag var aldrig en sån som åt knäckebröd i skolan och har verkligen fått en nykärlek för knäcke nu på senare år. Så jävla gott som lite enkelt mellis/snacks med mycket smör och ost. Bara så enkelt och sjukt gott ju. Bästa kombon är faktiskt smör, ost, chilisalt och tomat!!! ÄLSKAR

- Jag hoppas så innerligt att man kommer kunna resa inom Sverige/Norden i sommar. Först och främst så hoppas jag ju såklart på att alla ska vara friska osv men det skulle göra mig så glad om man kunde få njuta lite av sommaren utanför Stockholm också. Mamma och Oskar håller ju på att bygga sitt nya hus på Åland och det skulle verkligen vara så tråkigt om vi inte får åka dit i sommar (i och med att det tillhör Finland så kanske vi inte får åka dit). SJÄLVKLART är detta lyx-önskningar mitt i denna pandemi men önska får man väl ändå göra sist jag kollade. :)

Klackskor - LÄNK // Jacka - LÄNK
- Ska jag köpa plaggen ovanför? Det är en tanke som funnits i mitt huvud nu i några dagar. I och med att klackskorna är nedsatta 61(!!)% och jackan 50% så blir jag faktiskt rätt sugen. Har ju som sagt varit ute efter ett par lägre, svarta klackar. Nu blir jag typ stressad till att köpa klackarna i alla fall. Skulle suga om jag först tipsar er om dessa billiga jäklar, sen säljer dom slut i min storlek innan jag själv hunnit köpa dom. Haha nej nu beställer jag dom!

- Döden. Det är typ oundvikligt för mig att inte tänka på döden i tider som dessa. Tidigare i mitt liv har jag känt mycket dödsångest, har verkligen fått panik av att tänka på döden liksom. Nu senast jag tänkte på döden så var det faktiskt inte på grund av corona-viruset utan genom en serie jag ser på Netflix just nu som heter The Innocence Files. Serien handlar om personer som blivit felaktigt dömda i USA, med både livstids fängelse och dödsstraff som påföljd. Jag fick så ooooont i min mage av tanken på att folk suttit inne 30 år för något som inte gjort, att deras liv liksom blivit "lekt" med och gått till spillo. Det fick mig att tänka på döden men som tur är så försvann jag inte ner i ett svart slukhål denna gång hehe..

Gillar