Random tankar just nu

Allmänt, Bekännelser
INNEHÅLLER REKLAMLÄNKAR

Strumpor - LÄNK // Väska - LÄNK // Linne - LÄNK // Skor - LÄNK

- Igår hade jag frågestund på Instagram och där var ni många som sa att ni saknade podden. Det gjorde mig lite sentimental så jag lyssnade faktiskt på två halva avsnitt imorse. Även fast vi båda kände att det var svårt att hålla podden rolig och intressant så var det ju faktiskt stundvis väldigt bra och rolig. Någonting som gjorde mig så glad var att se att ni var så många som nämnde att ni älskade mitt och Mathildas vardagssnack, att det inte behövde handla om sex, alkohol eller killar för att det skulle vara intressant. Lite av det som fick oss att sluta var faktiskt att vi kände att vi inte ville dela med oss mer än vad vi hade gjort och att kreativiteten lite tagit slut efter fem år. När jag lyssnade på avsnitten imorse så slog det mig hur snabbt tiden har gått. Vi släppte vårt sista avsnitt 18e December vilket snart är 9 månader sedan...?? Sjukt ju.

- Förra året var min mest spelade artist The Weeknd, året innan det Drake och i år trooor jag att det kommer bli Mwuana. Jag har lyssnat på Mwuana sedan 2015 när han släppte "Ensam". Men alltså jag får fan INTE nog. Jag älskar svensk musik, blir nästan ännu enklare att leva sig in i musiken då tycker jag. När jag bilade hem från Halmstad i söndags så lyssnade jag på ALLA album och singlar som Mwuana släppt och kände bara; den här människan får för lite uppmärksamhet. Eller många känner till hans nyare låtar som Craftmanship och Showstopper men glöm för all del inte att lyssna på MW-GO, Nibla, osv. Så sjuuukt bra.

- Nära vänner-story är en underbar liten uppfinning. Nu är det inte supervanligt att ha lika många människor som jag har på min instagram som man inte känner MEN det är verkligen så jäkla nice att man kan ha en extra-story på instagram där man själv kan välja vilja som ska se. Sen känner man sig alltid lite utvald och speciell när man ser att någon annan lagt ut en nära vänner-story som man kan se hehe ;)

- I augusti börjar jag plugga!!! Alltså är så jäkla taggad på detta, i slutet av augusti påbörjar jag en utbildning som jag ska berätta mer om när det närmar sig. Har funderat på detta i typ ett år nu så känns så jäkla bra att äntligen ha det i rullning. Någon som vågar gissa på vad det är för typ av utbildning?

 

Gillar