RANDOM TANKAR JUST NU

Allmänt

Jag får ju ofta frågor om träning, om tips på övningar och upplägg. Jag kanske borde göra ett litet träningsprogram för nybörjare som man kan köra hemma? Kanske dela med mig av saker man kan börja göra, och hur man ska göra det för att aktivera kroppen och "förbereda sig" inför träning med vikter. Om man inte tränat på väldigt länge kan det vara en stor omställning att ens börja röra på sig över huvud taget så det är inte alls konstigt att det kan kännas omöjligt att börja lyfta massor med vikter osv. Känns som att jag oavsett har svårt att få tiden att gå ihop just nu men samtidigt så är träning det roligaste jag vet så det skulle ändå vara riktigt kul att göra en sån grej..

Gud vad jag saknar och längtar efter våra livepoddar. Jag, Mathilda och Vilma var helt uppe i planerandet av vår livepoddsturné för hösten när Corona slog till så det är såklart satt på paus nu. ÄLSKAR ju att träffa er som lyssnar på podden och liksom få ett ansikte på folk, det är så svårt att ens försöka spekulera i när saker blir som vanligt igen.

Sen tänker jag en del på vår ombokade Bali-resa. Vi skulle ju egentligen åkt i början av April men fick såklart boka om. Vi bokade om så långt fram vi bara kunde vilket var till Februari 2021, frågan är om det ens kommer gå att resa till Indonesien 2021, man vet inte helt enkelt. Det viktigaste är ju såklart att smittspridnigen är under kontroll och folks hälsa, men jag hoppas verkligen på att kunna komma iväg då. Bali är verkligen det mest underbara ställe jag någonsin besökt och ett av få ställen jag skulle kunna tänka mig att flytta till på stört.

Gillar