RANDOM TANKAR JUST NU

Allmänt

Hej på er hörni! Det är lite svårt att komma in i rutiner för bloggskrivandet igen. Inte bara det att rutinerna är långt bort, jag har ju också en del nya saker på schemat som tar bort tid framför datorn. Ni fattar. Idag är det i alla fall torsdag och jag tänkte bara dela med mig av lite random rätt betydelselösa tankar just nu!

- Jag har börjat ta emot intresseanmälningar om att börja träna hos mig. Det känns SÅ kul. Jag har ju vetat så länge att jag vill jobba med träning och inom en månad är det förhoppningsvis igång. Planen är att ha några få kunder så jag verkligen kan lägga ner mycket tid och energi på dom och samtidigt sköta mitt övriga jobb. Det är så intressant att läsa om olika personers olika mål. Jag som PT vet ju att inget sker över en månad, att man behöver ha en mer långsiktig plan och samtidigt vet jag ju själv att det är dyrt att köpa PT-timmar. Jag kan dock säga att när jag själv köpte PT-timmar så var det den bästa investeringen i mig själv NÅGONSIN. Förutom lokalen och PT-utbildningen kanske.

- Mathilda och jag släppte nytt poddavsnitt imorse, ni hittar det HÄR om ni vill lyssna! Tycker att avsnittet blev väldigt bra, mycket tack vare det som Mathilda överraskade mig med i början. Nej alltså jag blev så RÖRD och glad. Sånna stunder påminner mig om hur fint och tacksamt det är att vara människa ändå, hur mycket man kan känna för andra och glädjas åt andra. Det är ju en vinst i sig. Förutom Mathildas nyhet pratar vi om sunkiga kändisar, skolor som förbjuder mjukisbyxor, mataffärer som ger bonusar till de som inte köper kött och myyyycket mer. Det är så mysigt att podda igen och ha den där personliga kontakten med er, älskar det!

- Jag ÄLSKAR att vi äntligen fått vår nya bil. Vi har bara haft den sen i måndags och jag känner redan hur fan klarade jag mig utan den? :) Okej inte riktigt men jag vill aldrig vara utan den, känns som en ny familjemedlem haha.


Vi hörs lite senare med fina höstkläder. Är så jävla shoppingsugen nu när jag går klädd i samma kläder hela tiden, orkar ju inte ta hela min garderob hem till mamma liksom.. Kliar i fingrarna :)

Gillar