Random wanties

Allmänt, Wanted

INNEHÅLLER REKLAMLÄNKAR

Sittpuff - LÄNK // Matta - LÄNK I torsdags när jag, Anna och Elsa var på shoppingrunda (utan att köpa en enda sak) så letade vi främst efter en ny soffa till både mig och Anna. Ett alternativ om man inte har en jättestor soffa är ju att ha en fåtölj eller sittpuff till. Jag såg den här stora och föll direkt. Nu vet vi ju inte ens vilken soffa vi ska ha men tror den skulle passa in riktigt bra här hemma. Sen behöver även vår matta bytas ut snart, den har tyvärr slitits rätt snabbt.

Träningsko - LÄNK // Träningsshorts - LÄNK På tal om att slitas ut. Även om jag varvar mellan två olika träningsskor så har mina blivit riktigt slitna nu. Kanske inte jättekonstigt i och med att jag haft dom sen typ.. 2013 och tränat rätt mycket sedan dess. Tycker bara det är SÅ svårt att hitta rätt i denna djungel av skor, men det handlar nog bara om att bestämma sig och köra. Det jag behöver är en ny träningssko för inomhusbruk, den ska vara rätt stum och stabil. Ska gå och testa den ovanför! Sen skulle jag också behöva minst ett par shorts inför sommaren och baliresan. Jag har ett par hemma som är en storlek för små för mig och därmed inte så jättebekväma. Får kika runt lite men tycker dessa så luftiga och sköna ut!
Golden Glow-droppar - LÄNK // Ögonfrans&bryn-serum - LÄNK Jag kör ju på brun utan sol hela vintern för att känna mig lite fräschare. Jag har dock hört talas om att många använder sig av "droppar" i sin ansiktskräm istället vilket jag är sugen på att testa. Det behöver ju liksom inte se ut som att jag varit utomlands i tre veckor men det är ju trevligt att ha just lite glow. Den här verkar grym! Inför Bali ska jag göra lashlift för första gången och tjejen jag ska göra det hos rekommenderade mig att använda fransserum också. Jag använde det för flera år sedan och märkte verkligen resultat så blir sugen på att köra nu igen. När jag använde serum på brynen (det också för några år sedan) så kom ÄNTLIGEN mina bryn tillbaka.

Tygväska - LÄNK // Baddräkt - LÄNK Känner verkligen att det kan vara bra med en ny tygväska inför sommaren och semestern. Jag har haft en från Nike jag fick när jag köpte ett par skor men den gick tyvärr sönder i somras. Det är ju skönt att ha en man inte är så rädd om liksom, typ när man ska till stranden, gymmet osv. Sen hittade jag den här baddräkten och blev sååå kär i den raka skärningen.. Men jag behöver ingen till svart baddräkt, fin var den dock :)

Gillar