Recept: Alkoholfria drinkar

Okategoriserade

Något jag och Mathilda pratat mycket om i podden är ju det faktum att vi dricker alkohol väldigt sällan. Allt är ju relativt men om jag jämför med många andra i min ålder känns det i alla fall som att jag dricker alkohol sällan. Vad beror detta på då? För jag är inte emot alkohol och är inte heller nykterist. För mig handlar det om att jag inte alltid tycker att det är värt att dricka alkohol. Jag vill kunna jobba dagen efter, köra bil och träna. Men bara för att jag vill träna, jobba eller köra bil så betyder ju inte det att jag vill avstå från festliga tillställningar eller gott att dricka! När andra dricker drinkar, bubbel eller öl så behöver man ju faktiskt inte byta ut det mot vatten bara för att man vill köra alkoholfritt. Hur fina ser inte mina drinkar ut på bilden över till exempel? Enkla, goda och helt alkoholfria! I samarbete med Kopparberg så har jag satt ihop två stycken snabba alkoholfria drinkar som är sååå goda.

Kopparbergs alkoholfria cider hittar ni på närmsta Ica och om ni vill hitta flera goda recept än mina två nedanför så kan ni gå in här: http://kopparbergcider.se/campaigns/ciderdrinkar

"Berry Bomb" med Kopparbergs alkoholfria cider Mixed Fruit Hur underbar ser inte den här ut?? Mina favoritdrinkar innehåller frukt eller bär så därför var det en självklarhet att ha det i båda mina drinkar. Jag passade på att bjuda Mathilda på båda och Berry Bomb blev hennes favorit!

Ingredienser 4 glas: 1 Kopparberg Mixed Fruits Mycket is Mosade jordgubbar Blåbär Limeskivor Lite socker

"Citrus crush" med Kopparbergs alkoholfria cider Strawberry & Lime Något jag ÄÄÄLSKAR är sura och syrliga drinkar, och ingefära.. Jag ÄLSKAR ingefära i drinkar. Den här blev min favorit även om jag älskade båda, men jag är ju en sucker för surt!

Ingredienser 4 glas: 1 Kopparberg Strawberry & Lime Mycket is Små skivor lime, citron, apelsin & grapefrukt Riven ingefära Lite socker.

Ja som ni kan förstå var detta inte alls svårt att sätta ihop och som ni nog också kan förstå så var dessa sjukt goda! Riktigt uppfriskande och fräscha. Förra veckan så hade ju jag tjejmiddag hemma hos mig och det kändes riktigt bra att kunna erbjuda något gott, fint och festligt som var alkoholfritt till dom som ville skippa alkoholen av diverse anledningar. Glöm nu inte att kika in på Kopparbergs hemsida för att ta del av flera drinkrecept!

Gillar