RECEPT: Enkel, krämig pasta

Allmänt, Recept

Sen jag flyttade hem till pappa i och med badrumsrenoveringen har mitt recept-arkiv här i bloggen stått helt still men det beror ju på att jag inte alltid är med och lagar maten. Ja ni förstår nog! Mina matvanor är inte riktigt som dom brukar vara alltså. Men nu när jagagade mat i onsdags var jag tvungen att dokumentera det så ni får något recept i alla fall, och detta mina vänner är sjukt enkelt och kräver inte alls många ingredienser. Gott är det också!

Ingredienser 4 portioner: 2 paket färsk pasta 4 kycklingfiléer 3 dl creme fraiche 1 påse babyspenat strimlade, soltorkade tomater 3 vitlöksklyftor 1 gul lök 3 msk grönsaksfond 1 tsk soja salt & peppar

Gör såhär: 1. Börja med att skära kycklingen i små bitar, stek sedan i stekpanna. 2. När kycklingen börjar bli klar, häll i hackad lök och vitlök i stekpannan. 3. Sätt på pastavattnet medan du blandar i resten av ingredienserna i stekpannan 4. Koka pastan och låt samtidigt kycklingsåsen puttra på låg värme, smaka av med fond, soja, salt och peppar.

Serveras med permesan! <3

Gillar