Recept: Krämig pasta med soltorkade tomater & fetaost

Recept

Jag ber redan nu om ursäkt för de kassa bilderna men jag hade inte planerat att skriva om den här rätten men den blev så sinnessjukt god att jag fick dra fram mobilen i all hast innan jag högg in. Den var så god att jag orkar inte vänta tills nästa gång jag lagar den för att sen tipsa er. Ni måste testa denna NUUU.

Ingredienser: Quornbitar (eller kyckling om man föredrar det) Cream Fraiche med smak av soltorkade tomater & fetaost Creme Fraiche Champinjoner Vitt vin Grönsaksbuljong Chilisås Soya (väldigt lite) Sambal Oelek Röd lök Bladspenat Salt & peppar

Gör såhär: - Stek qournbitarna tills du fått en yta du är nöjd med. Stek sedan löken och champinjonerna tills de blivit riktigt mjuka och genomstekta. - Häll sedan i de båda creme fraichen - Häll sedan i alla kryddor, smaka av!!! Smaka dig fram till vad du gillar. Jag älskar ju sambal oelek och hade i ganska mycket, samma med buljongen. - Koka valfri pasta! Vi testade en sorts bönpasta som var jättegod!

Alltså den där creme fraichen med smak av fetaost och soltorkade tomater gör verkligen sååå mycket så skippa för guds skull inte den. Man kan säkert göra samma rätt men med en annan smaksatt creme fraiche och blanda ihop ännu ett mästervärk :) Ni ba snälla du har blandat creme friache med qourn typ. MEN oavsett svårighetsnivå så måste ni verkligen testa denna magiska pasta, jag slickade min tallrik efter jag hade ätit upp för att det var så gott!

Gillar