Recept: Pasta med quorn, soltorkade tomater & babyspenat

Allmänt, Recept

Godmorgon på er! Den här tisdagsmorgonen får börja med ett recepttips. Här om dagen fick vi till en så jäkla god pasta som jag måste dela med mig av till er. Den var väldigt enkel att göra, sen gick det också rätt fort vilket alltid är skönt. Speciellt på vardagarna efter jobb/träning/skola. Alltså kan vi inte också bara ta en tyst minut för hur obehagligt gott det är med pasta och sås. Det är liksom inte ens rimligt för pastan i sig smakar ju inte så mycket, ändå är det såååå gott??? Hur??? Jag gillar för övrigt pastasorten ni ser ovanför väldigt mycket, nu kommer jag inte ihåg namnet på den men what everrrrrr :)

INGREDIENSER 4 portioner: Quorn för fyra personer, jag brukar köra på ett helt stort paket. 2 dl creme fraiche med smak soltorkade tomater & fetaost 3 dl creme fraiche 1 halv röd lök 1 halv gul lök 2 klyftor vitlök 2 msk tomatpuré 0.5 dl riven parmesan strimlade, soltorkade tomater bladspenat grönsaksfond soya salt, peppar valfri pastasort eller ris

GÖR SÅHÄR: - Börja med steka quornen. Det brukar ta lite tid för den att få stekyta. - Hacka löken. Sänk sedan värmen på plattan och häll i löken tillsammans med din quorn. - Sätt på pastavattnet. - Häll sedan i båda varianterna av creme fraiche, tomatpuren, de soltorkade tomaterna, bladspenaten, parmesanen och lite soya. - Smaka sedan av med salt och peppar och eventuellt mer tomatpure, fond eller liknande. - Koka pastan och servera sedan rätten med riven parmesan!

Såååå jäkla god och väldigt god även dagen efter! :)

Gillar