RECEPT: PASTASALLAD MED SOYANUGGETS

Allmänt, Recept, Tips

Jag har funderat mycket kring vad jag vill äta på sista tiden, haft lite svårt med fantasin osv. Jag gillar att laga mat men jag tycker inte om när det tar för lång tid eller mycket energi. Sen är ett stort plus att det ska kunna hålla sig bra och gott i kylen ett par dagar så vi inte gärna lagar mat sju dagar i veckan. För att livet ska gå ihop med jobb och träning så gillar jag att ha lite lådor med mat i kylen redo för stressade och tidspressade kvällar. Jag valde faktiskt att gå igenom mitt egna arkiv och hittade den här sjukt goda pastasalladen, den MÅSTE jag göra snarast. Nu är ju inte vädret på topp men den här är verkligen perfekt i vår och sommar. Funkar perfekt som matlåda, att ha med på piknick osv.

Ingredienser pastasallad: Valfri pasta för fyra personer Strimlade soltorkade tomater Körsbärstomater Bladspenat Ruccola Röd lök 2 dl Mayonnaise 2 msk Röd pesto 2 msk Grön pesto Olivolja Flingsalt

Gör såhär: – Koka pastan och skölj den sedan under kallt vatten. – Blanda pastan med mayonnaisen och peston – Ha sedan i önskade grönsaker, olja och salt. - Glöm inte att skära dina nuggets som jag gjorde ovan. Då blir dom mycket krispigare i stekpannan!

Nej men denna får ni faktiskt inte missa. Själva pastasalladen går ju att ha till lite allt möjligt :)

Gillar