Recept: Quornpasta med paprikasås

Recept

Godmorgon tänkte jag skriva men kom på att bara för att det är första gången jag sätter mig vid datorn för dagen så är det faktiskt inte morgon haha.. När jag vaknade imorse vid halv sju kände jag mig som levande död. Natten till tisdagen sov jag fruktansvärt dåligt, det i kombination att jag gick upp fem till bootcampet var inte den bästa för min energinivå sen under dagen. Så min sömn inatt var väldigt tacksam och jag ville verkligen somna om men samtidigt känner jag liksom att jag måste upp och in i rutiner. Sover jag ut får jag betydligt svårare att somna i rimlig tid på kvällen sen. Men nog pratat om min sömn, nu vill jag att vi pratar lite om den fantastiska pastan jag och Gustav lagade tillsammans för ett par dagar sedan!

Inte vilken pasta som helst, en quornpasta med paprikasås :)

Ingredienser för 4 portioner: 300 gr quornbitar (1 påse) valfri pasta för fyra personer ca 3 dl creme fraiche 2 msk tomatpuré 3 tsk sambal oelek 1 röd paprika 1 gul lök 2 vitlöksklyftor bladspenat paprikakrydda salt & peppar Och såklart: parmesan till servering!

Gör såhär: Stek quornbitar och när dom börjar bli klara, häll då i löken och paprikan som du ska ha strimlat tunt. Ha sedan i creme fraichen och smaka av med sambal, tomatpuré och paprikakrydda.

SUPERGOTT VÄNNER!

  • Postad i: Recept

Gillar