REGNIG ONSDAG

INNEHÅLLER REKLAMLÄNKAR

Vit klänning - LÄNK

Vit topp - LÄNK // Grön kjol - LÄNK

I måndags låg jag ute i solen vid Liljeholmskajen och skrev poddmanus därifrån. Har verkligen passat på att vara utomhus så mycket som möjligt nu på sistone så har helt enkelt tagit med mig jobbet ut i solen när det har gått. Efter två timmar utomhus med innehåll till två poddavsnitt så tog jag mig till Liljeholmens galleria och tittade lite i affärer. Det blev inga köp men ångrar mig nästan nu kring den vita klänningen, är inte den helt perfekt??

Idag är det inte lika soligt, det är både molnigt, svalare och regn i Stockholm. Men det är ju rätt skönt att ha ett sånt avbrott på en-två dagar efter att ha haft gassande sol och 25 grader om jag ska vara ärlig. Lika bra att jag tvingas in till datorn ordentligt för att jobba också. Sitter och funderar lite kring hur jag vill spendera min sommar jobb-mässigt. Många av er har frågat om min PT-utbildning och nej jag har inte hoppat av den eller liknande, jag har bara inte slutfört den och jag ser inte riktigt hur jag ska få allt att gå ihop om jag vill bli klar med den snart. Det kanske får bli så att jag får ta någon månads paus från bloggen i sommar för att lägga allt mitt fokus på utbildningen, det är ju ändå vad jag verkligen vill.

Vi får se helt enkelt! Planerna för dagen är inte fler än att jobba framför datorn, lyssna igenom morgondagens poddavsnitt och boka om en tågbiljett som jag råkade boka fel. Hoppas ni får en fin onsdag hörni! <3

Gillar