Repost: What's in my bag

Allmänt

I och med att det är lite stressigt att få till inlägg här i Berlin (fullspäckat schema) så bjuder jag på ett inlägg jag la upp förra året, what's in my bag! I och med att jag fortfarande har samma saker i min väska så är det fortfarande relevant haha. Vill bara passa på att säga att podden idag kommer upp antingen ikväll eller imorgon. Jag landar i Sverige vid 14.00 och då ska jag möta upp Mathilda för att spela in podd, sooo you know.

1. Min dator. I och med att jag jobbar med bloggen och mina andra sociala medier så måste datorn med så jag kan blogga, mejla, redigera bilder osv. 2. Handskar är alltid med när det är såhär kallt. Dessa är från H&M! 3. Har nästan alltid med mig halstabletter eller tuggummi. 4. Min telefono, of course 5. Min lilla hårborste, får panik av stripit, tovvigt hår. 6. Parfym! 7. Dagens läppstift. 8. Migräntabletter eller huvudvärkstabletter. (Som inte ska vara slut haha). 9. Min almanacka. Har inte koll på någonting utan den. 10. Nycklarna. 11. Läppbalsam, är beroende.. 12. Hörlurar! 13. Mobilladdare. 14. Näsdukar, man vet aldrig när man kan behöva lite papper haha! 15. Mitt extraobjektiv för outfitbilder. 16. Lilla plånboken med bankkort, sl-kort och körkort. (17. Min kamera som jag använde för att ta bilderna).

Om jag bara får välja fem saker så väljer jag datorn, mobilen, nycklarna, plånboken och hörlurarna. Okej migräntabletterna måste fan också med. Även om jag inte behöver använda de sååå ofta så måste jag verkligen ha dom nära till hands när ett migränanfall påbörjas. Nu brukar jag dock ofta befinna mig nära ett apotek så man kan köpa där.

Gillar