ROADTRIP NÄSTA VECKA - GE MIG ERA TIPS! <3

BILDKÄLLA: Pinterest

Om vädret fortsätter se ut att bli så bra som det gör nu så kommer förmodligen jag och Vilma göra en liten "roadtrip" nästa vecka. När får man säga roadtrip egentligen? Vi kanske kommer besöka två-tre ställen med bil på en vecka hahaha. Men men. I och med att man nu får resa inom Sverige om man är symtomfri så tänkte vi passa på i det fina sommarvädret att hitta på något skoj tillsammans.

Planen är nog att jag kör ner till henne i Småland och att vi utgår därifrån. Det enda inplanerade vi har är att i slutet av nästa vecka ska vi befinna oss i Lund och hälsa på vår kompis där. Nu är frågan, vad ska vi hitta på innan fredagen? Alltså måndag-fredag.

Först var vi lite inne på att åka till Halmstad och Tylösand som vi gillar så mycket men där har vi båda ändå varit så många gånger. Så nu går tankarna i övriga Skåne i och med att vi ändå ska vara i Lund. Jag har inte så bra koll på Skåne så tänkte kolla om ni har några smultronställen?

Kan ju vara allt ifrån orter, till specifika stränder, restauranger, airbnbs eller hotell. Drömmen skulle ju vara att hitta någon riktigt fin, nästan vit sandstrand i Skåne.


Har ni några tips ni vill dela med er av? <3

Gillar