Rosa hår, Way out West & rabattkod!

Allmänt, Skönhet, Tips

Kommer ni ihåg i höstas när jag testade Maria Nilas Colour Refresh i färgen Peach? Om inte kan ni se bilder HÄR. Jag tyckte ju i alla fall att det var en så rolig och enkel grej så nu har jag test-färgat håret ännu en gång inför Way Out West och jag måste säga att jag blev riktigt nöjd, kommer definitivt köra på denna look i Göteborg om ett par veckor. Jag ska till Way Out West tillsammans med Maria Nila som faktiskt kommer finnas på plats för att styla era hår, hur fett??? Ska bli så kul!

Många vill ju göra sig lite extra fina eller coola inför en festival och då tycker jag verkligen att denna icke permanenta färginpackningen gör ett riktigt bra jobb. Du applicerar bara inpackningen i fuktigt hår, låter den sitta i 3-10 minuter beroende på vilken intensitet du vill ha på färgen och sen tvättas den ur efter 4-10 tvättar.

Pink Pop // Cherry Red // Lavender // Peach Här har ni länkar till fyra av Maria Nilas Colour Refresh-inpackningar. Dessa finns även i mer neutrala färger för den som bara vill hjälpa sin egna hårfärg hålla lystern bättre, så jäkla smart! Och juste, dessa är precis som alla produkter Maria Nila producerar helt veganska, cruelty free och producerade i Sverige. Yey!

Jag valde att köra på en rosa look då jag 1. älskar rosa och 2. det passar till det mesta. Sist hade jag ju Peach i hela håret men den här gången körde jag bara i topparna. Tror dock att jag kommer ha i färginpackningen lite högre upp till festivalen så det blir ännu mer wow-effekt!

Färgerna jag valde att blanda var Pink Pop och Cherry Red. Tycker det blev såå bra! Man klarar sig galant med enbart en Colour Refresh men om man vill skapa sin egna, unika färgton så kan man blanda hejvilt som man vill!

Nora testade också färgerna och här ser ni hur samma blandning blev på ljusare hår, så fint!

Nu till något vi alla väntat på, ni är mååånga som efterfrågat detta och nu är det äntligen dags för en rabattkod på Maria Nilas hemsida. Ni vet ju att deras produkter är de enda jag använder i mitt hår och är mina absoluta favoriter.

ANDREA20 ger er alltså 20% rabatt på HELA sortimentet på marianila.com, så jäkla nice ju! Är ni nyfikna på fler produkter än Colour Refresh? Kolla in dessa inlägg jag skrivit tidigare: Midsommarstylar håret - LÄNK Min hårvårdsrutin i solen - LÄNK

Gillar