Så skyddar du dina favoritplagg från solcremesfläckar

Okategoriserade
Sponsrad nativeannons från Nivea

Snart är årets härligaste årstid här – vi packar ner vinterkläderna och tar fram de efterlängtade sommarkläderna. Har du någon gång märkt att favoritklänningen eller den vita tunikan plötsligt fått gulaktiga fläckar? De kan komma från solcreme.

Om du känner igen problemet så är du inte ensam – faktum är att vi i Sverige slänger cirka 8 kilo kläder per år och hälften är på grund av just fläckar. Det är vanligt att de som har fått sina kläder förstörda av solcreme inte förstår vart fläckarna kommer i från. Det beror på att fläckarna märks först efter att plagget har tvättats. Och det spelar faktiskt ingen roll vilket märke du har använt eller hur många kronor du lagt på ditt solskydd – det är när UV-filtret i solcremen reagerar med vatten och tvättmedel i tvättmaskinen som fläckarna skapas. Ju högre SPF, desto fler filter och desto större risk för fläckar.

Nu finns äntligen en lösning på problemet! Med NIVEA SUN Clothing Protection kan du skydda huden från solens strålar och samtidigt rädda älsklingsplaggen från fläckar! NIVEA SUN är först i världen att erbjuda en solcreme som håller fläckarna borta från sommargarderoben – hurra!

NIVEA SUN Clothing Protection är solcremen som skyddar huden mot UV-strålning samtidigt som den återfuktar effektivt. Ingredienser som panthenol och glycerin garanterar att huden håller sig återfuktad, mjuk och len i 24 timmar. Den har ett högeffektivt UVA- och UVB-filtersystem som ger ett pålitligt och omedelbart skydd. Finns i SPF 6, 10, 15, 20, 30 och 50. <!--
-->
Sponsrad nativeannons från Bonnier Tidskrifter

Gillar