Safira By Molly Rustas

Allmänt

I onsdags var det äntligen dags för lanseringen av Mollys tredje smyckeskollektion tillsammans med Safira. Jag är verkligen så imponerad av henne, hon är så grymt duktig och driven. Smyckeskollektionen "Golden Petite" föll mig helt i smaken. Ska visa vilka ringar jag fick med mig hem sen, dom passar mig och min stil så himla bra. Vi blev bjudna ut till Djurgårdsbrunn, hur fint var det inte? Idylliskt.

Först blev vi bjudna på en fördrink, som tur var hade dom alkoholfritt bubbel. Jag försöker att inte dricka alkohol förutom när det är party (gå ut och dansa-party). Självklart händer det ibland men det är liksom det jag strävar efter. Det är så ofta jag känner att jag ångrar att jag drack, för att jag inte kan köra bil, träna osv.

Sen var det dags för lunch i det fins lusthuset! Allt kändes verkligen så Molly <3

Alla fick en ask med en present i, så generöst! Ringarna ovanför är inte ringarna jag valde ut men två andra som även dom var så himla fina. Återigen, är såå impad av den här kollektionen. Kommer förmodligen klicka hem mer än det jag fick haha. Besatt.

Moa och Molly matchade fint i beiget och kopparfärgat med den fina höstdagen <3

Till lunch blev det en svampsoppa. Ni vet ju att jag älskar soppa så blev väldigt glad över matvalet. Och vet ni vad jag känner efter den här lunchen? Jag MÅSTE köpa hem linneservetter, det är så sjukt fint att duka med. Jag har en grå linneduk jag älskar men servetterna skulle verkligen bli pricken över i:et.

Tack Molly och Safira för en fantastisk lunch! <3

Gillar