Saker jag ser fram emot

Allmänt

Hej vänner och godmorgon denna härliga torsdag. Måste dock erkänna att jag legat en dag före hela veckan och därmed så känns det som att det borde vara fredag idag. Den mest underbara känslan är ju när man känner tvärtom, när man ba WHAT är det redan torsdag??? Yeey fredag redan imorgon! Men men. Idag är det i alla fall torsdag och förutom bootcampet har jag inga speciella planer. Senare ikväll ska jag och Gustav testa ett nytt träningsställe för ett Abs & Ass-pass. För Februari månad har vi som mål att testa 20 olika ställen, det blir lätt så att man hamnar i gamla vanor även om vårt träningsmedlemskap Bruce erbjuder 300 olika träningsstudios. Jag tänkte i alla fall göra en liten lista på saker jag ser fram emot!

- Få hem mitt ASOS-paket. Alltså hahah kommer in ihåg att det var typ TRE veckor sedan jag beställde kläder från Asos? Postnord försökte alltså leverera paketet EN gång hem till mig utan någon som helst förvarning och sen skickade dom det direkt tillbaka till Asos. Man ba 1. hur oskönt? 2. Hur dåligt för miljön och alla inblandade? Förstår verkligen inte varför dom inte bara kunde lämna det på närmsta ombud? Nu är det i alla fall i Sverige igen och förhoppningsvis kan jag visa er innehållet idag eller imorgon.

- Äta middag med Mathilda. På fredag (imorgon alltså) ska jag och Mathilda äta middag ute tillsammans vilket ska bli himla trevlig. Jag fick nämligen det av henne i julklapp, alltså bästa presenterna är verkligen upplevelser. Vi har inte hunnit ses så mycket efter jul och nyår så det ska verkligen bli mysigt och kul. - Acid training med bootcampet. På lördag ska vi besöka Acid Training med bootcampet och det ska bli så jävla fett. Det är ett av de sjukaste och roligaste träningskoncepten jag testat och det ska bli så kul att få dra med bootcamp-tjejerna på detta. Har även bjudit in Mathilda till spektaklet så ska bli kul att höra hennes recension efteråt. - Spa med mamma och Alice. På söndag ska jag uppleva ännu en julklapp! Jag, mamma och Alice ska bruncha gå på spa och eventuellt träna tillsammans på söndag. Ska bli såååå härligt att bara hänga vi tre :) - Nora fyller 11 år nästa helg. Hur jävla sjukt är det inte att hon snart är lika gammal som jag var när hon föddes?? Ser i alla fall mycket fram emot att fira hennes födelsedag :) - Ska testa lash lift första gången innan vi åker till Bali, det ser jag verkligen fram emot! - 10 Mars åker vi på tre veckors semester. Det ser jag väldigt mycket fram emot <3  

Gillar