SAKER JAG SER FRAM EMOT

AllmäntInnehåller affiliate-länkar

INNEHÅLLER REKLAMLÄNKAR

Jeans - LÄNK // Vit skjorta - LÄNK // Stickad tröja - LÄNK // Väska - LÄNK

Känns som att jag hittills bara klagat massor här i bloggen efter min lilla comeback så tänkte lista några saker jag ser fram emot inom den närmsta tiden!


- Att få nycklarna till träningslokalen på torsdag!
Först och främst, lokalen såklart! Det ska bli så kul att kunna få sätta igång ordentligt med att fixa och dona där inne. Vi har ju varit där typ fyra-fem gånger totalt i och med visning, kontraktskrivande, hantverkar-fix osv. Men på torsdag är lokalen VÅR och det känns nästan overkligt. Innan jag började förhandla om avtal för lokalen hade jag ingen aning om hur omfattande hyresavtal kan vara och hur stora krav dom ställer på mig som företagare både i avtalstid och ekonomi.

- När gymutrustningen kommer till lokalen!
Haha mycket om lokalen nu men det är väl rätt självklart. Förutom själva lokalen i sig har själva utrustningen till lokalen tagit upp mycket av min tanketid. Det är svårt och dyrt (!!) att köpa träningsredskap men det känns verkligen som att det blev riktigt jäkla bra till slut. Nu är jag ju en träningsnörd men känns så lyxigt att ha en egen roddmaskin och airbike exempelvis hahah. Utrustningen kommer förhoppningsvis under vecka 43!

- Att öppna verksamheten för er såklart!
Det är ju slutmålet, att förhoppningsvis någon gång i November kunna sätta igång med pt-verksamhet, gruppass osv. Tänker att jag kan göra ett separat inlägg om hur uppläggen kommer vara, priser osv. FAN vad kul att vi kommer kunna träna tillsammans varje vecka om vi vill det. My lord vad jag ser fram emot detta!

Jeans -LÄNK // Tröja - Weekday // Liknande jacka - LÄNK // Väska - LÄNK

- Om exakt en vecka får vi vår sprillans nya bil!
Och inte bara en ny bil, min och Gustavs första bil ever! Nej men alltså jag vill bara att det ska bli måndag den 5e nu nu nu nuuuu haha. Jag har ju velat ha bil i många år och om en vecka går drömmen äntligen i uppfyllelse. Aldrig mer behöva låna mamma eller pappas bil för att åka till tippen, kunna storhandla, spontanbesöka familjen utan att vänta på bussar i regnet osv osv.

- Spa med mamma och Alice!
I 50 årspresent så fick mamma en spa-weekend av mig och Alice. Nu har vi börjat prata om datum och det ser ut att bli i början av November. Det är så mysigt med spa under höst och vinter tycker jag, mysa av värmen inomhus med bastu och jacuzzi. Mmmmm


Det var deeeet hörni. Hörs snart igen <3

Gillar