Saker jag ser fram emot

Allmänt

Såhär nu när hösten och mörkret börja komma krypande (den har liksom inte nått Stockholm ordentligt än, igår var det 18 grader!!) så är det viktigt att hålla ett positivt fokus och mindset. Något jag och Mathilda brukar prata om i våra Höstpepp-avsnitt är just att ha saker att se fram emot. Fyll din höst och vinter med händelser att se fram emot, det kan vara något så "litet" som en fika med en kompis, hosta en tjejmiddag eller liknande. Här nedanför hittar ni lite punkter som jag ser fram emot just nu.

De enda bilderna jag tog sist jag var på Gotland hahah.. Hade alltså 39 graders feber och halsfluss påväg från Gotland till Halmstad 19-21a Oktober: Gotland Nu i helgen ska ju jag som sagt till Gotland med Gustav och hans familj för att fira hans mamma som fyller 50. Jag ser så mycket fram emot en liten mini getaway tillsammans. Det ska bli fantastiskt. Något som stod på min bucket list för 2018 var att se mer av Sverige vilket jag verkligen gjort i år, det är så kul!

24e Oktober: Noras konsert Nora och hennes klass har en konsert den 24e Oktober vilket ska bli så mysigt och kul att få se/höra.

30e Oktober: Gästa en podcast I slutet av Oktober ska jag gästa en podd jag själv lyssnat på flera avsnitt av. Det var väldigt länge sedan jag gästade en podd och det ska bli riktigt roligt.

10e November: JAG BLIR MOSTER!!!

Har ni någonsin sett något så sött????? Inte jag heller. Min syster och hennes pojkvän har köpt hund och den lille tösen kommer den 10e November om jag inte minns helt fel. Jag räknar med att några av er kommer undra kring vad det är för ras och hörni; i have no clue. Det är en blandras av rang, typ 8 olika inslag.

Och gissa vem som kommer hjälpa till och vara hundvakt i början?? Jag!!! Önskar man kunde lägga till gråtande emojis i bloggen. Nej men dom små klarar ju inte av att vara själva i början så jag har tre veckor inbokad som hundvakt vissa dagar och tider. Ska bli så mysigt och kul! Tänk att familjen ska få en ny medlem <3 <3

24e November: LIVEPODD I GÖTEBORG <3 Nej men alltså ni fattar inte hur taggad jag är.

1a December: Fricky på Nobelberget En av Gustavs födelsedagspresenter från mig var biljetter till Fricky, ska bli så roligt!

Inbjudan till Mathildas födelsedagsfest förra året!

16e December: Mathilda 22 år! Ser verkligen fram emot att fira Mathildas födelsedag utan drama och bråk (ni som lyssnar på podden förstår vad jag pratar om). Ska bli kul att se hur vi kommer göra i år :) Ja VI, vi planerar alltid varandras födelsedagar tillsammans.

24e December: JULAFTON BITCHES No words needed.

Alice på hennes 18 årsdag

30e December: Alice 20 år!! Liten blir stor <3 <3 <3

31a December: Nyårsafton!!  

Gillar