SAKER JAG SER FRAM EMOT JUST NU

Allmänt

FIRA TVÅ ÅR TILLSAMMANS
På ett sätt känns det ju som att vi varit tillsammans för evigt och på ett sätt känns det som att dessa två år gått extremt fort. Lite senare i Mars firar vi två år tillsammans och det är verkligen värt att fira. Vill fira att vi mått så otroligt bra tillsammans och fått vara så sjukt störigt kära. Finaste som finns ju.

VILMA BÖRJAR SNART HA SIN PRAKTIK HOS MIG!
Vilma har praktik i skolan just nu och halva tiden här hon på en mediabyrå och halva tiden hos mig. Det betyder att om några veckor så kommer Vilma vara hos mig på heltid i typ sju veckor, så jävla goals. Inte bara goals för mitt bolag men goals för mig personligen som får hänga med en underbar vän och kollega varje dag. Känner verkligen att det varit så mycket tråkigare att jobba nu när hon är borta haha. Hon är inte helt borta men vi kan inte jobba lika mycket längre nu när hon har praktiken, aa ni förstår!

RING POLISEN MED JOHANNA NORDSTRÖM
Nu ser jag att jag valde en bild om föreställningen i Linköping men jag ska ju såklart gå på en av dom som är i Stockholm. 30e Mars är det dags för föreställningen och jag är sjukt taggad. Älskar att ha sånt här inbokat, livepoddar, föreställningar, konserter osv. Så kul ju! Och väldigt kul är det att biljettförsäljningen verkligen verkar ha skjutit i TAKET.

2a APRIL ÅKER JAG PÅ EN RESA
Det kommer vara semester blandat med jobb men oj vad jag ser fram emot detta 🥺

FIRA MIN FÖDELSEDAG!!!
Varför ge upp ett vinnande koncept? När jag fyllde 22 år 2018 så åt jag och mina tjejkompisar middag på Spago, sen hade vi bowlingkalas på Birka Bowling och efter det åkte vi till älskade Slaktis. När jag firar min 24e födelsedag tänker jag sno mitt egna koncept rakt av. När jag fyllde 22 var det så sjuuukt fint och underbart väder i Stockholm. 22 grader varmt passande till min ålder. Födelsedagsfiranden i vårstockholm kan ju vara något utav det finaste.

MIN NYA KONTORSPLATS!
Hej då kutig rygg i soffan och hårda stolar på random caféer, hej till min egna kontorsplats! Från och med den första maj så kommer jag äntligen ha "ett jobb att gå till" och det ser jag väldigt mycket fram emot. Kontoret hittade jag genom en annan bloggare, det är nämligen hennes kontor jag kommer sitta på som är beläget på Södermalm (drömmen för mig som söderortsbo). Någon som kan gissa vilken bloggare jag kommer dela arbetsplats med?

Gillar