Saker jag ser fram emot just nu!

Allmänt

Godmorgon på er! Wow vilken fin torsdagsmorgon va? Jag vaknade runt sju och blev ännu en gång så glad över att det är så ljust ute. Såg på Nyhetsmorgon att det ska bli runt 20 grader i Stockholm idag, goals! Lika goals är det inte att det är skogsbränder runt om i hela landet.. Riktigt skrämmande att det "redan" i April är sånna problem. Undrar hur det kommer bli senare i sommar. Man får hålla tummarna för att det regnar med jämna mellanrum så det inte är allt för torrt. Just nu sitter jag i alla fall i soffan, har nyligen ätit upp min frukost och väntar på att min tvätt ska torka i tvättstugan. Klockan 12 ska jag på ett crossfit-pass med fokus styrka. Hade faktiskt hoppats på lite flås men det är bra att få lite tips och trix när det kommer till styrkan så det kommer säkert bli bra ändå. Nu när det är så fint väder så funderar jag på att promenera dit eller hem, får passa på att ta in lite frisk luft.

Bild från när vi var i coooopenhagen 2017 <3

Igår var Anna och Elsa här och vi pratade lite om sommarplanerna. Jag har verkligen inte en enda dag för sommaren planerad vilket å ena sidan känns väldigt skönt, å andra sidan liiiite tråkigt. Dock tror jag att det faktiskt är bättre för mig att ha det mindre planerat än förra sommaren, det blev lite too much. Även om jag inte har några planer för sommaren så har jag en hel del att se fram emot just nu!

- Imorgon ska jag och Mathilda podda!!! *tyvärr* inte till vår egna podd men vi ska gästa en annan podd vilket jag tycker ska bli så himla roligt. Jag har lyssnat en del på den podden och tycker den är jäkligt rolig så hoppas ni också kommer tycka det. Ska faktiskt bli riktigt roligt att sätta sig framför poddmicken igen.

- Imorgon ska jag och Mathilda käka middag, sen ska jag dricka bubbel med Anna och Elsa. Hur mysigt? Vi har inte bestämt om vi ska ut än eller inte så det får vi ta lite som det kommer helt enkelt. Jag bor ju på gångavstånd till Slakthuset so you never knoooow.

- När Gustav kommer hem från Åre. Jag bor själv här hemma den här veckan då Gustav är iväg på jobb och jag saknar honom redan. Vi kom på att vi faktiskt inte varit ifrån varandra sedan jag kom hem från USA. Ingen av oss har varit bortresta utan varandra ännu. Men det är fint att få sakna och inse att man verkligen älskar den man har och den vardag man har tillsammans.

- Helkväll med mammis. Mamma smsade mig och bad mig boka upp en fredag i Maj då vi skulle umgås vilket jag verkligen ser fram emot.

- Bleka håret!! Haha nu är jag verkligen så trött på mitt hår och ser väldigt mycket fram emot att fixa till det.

- Tandläkaren. Ni ba??? Nej men jag är så trött på min visdomstand i nedre käken nu så att jag snart kommer dra ut den själv. Jag drog ju ut en i höstas och efter att det gick så bra så är typ min tandläkarskräck borta, yeeey! Har i alla fall en tid inbokad i Maj som jag ser fram emot.

- The Blitz. Jag och Gustav ska på en fightgala i Maj vilket jag ser fram emot. Jag har inte tittat mycket på fighting alls innan vi började ses men det är verkligen så orimligt kul och spännande. Det är i alla fall boxning och thaiboxning tror jag.

- Mwuana på trädgården. Jag har bokat biljetter till Mwuanas spelning på Trädgården här i Stockholm vilket jag ser sååå mycket fram emot. Jag och Gustav såg ju honom live förra våren på Dramaten vilket var riktigt bra.

- Bootcamp!! Ser verkligen fram emot att bootcampet drar igång i slutet av Maj. Vet verkligen att jag har sex så positiva veckor framför mig i och med det. Så energigivande och kul!

- Midsommar. Jag har inte haft några midsommartraditioner men i år skulle jag tycka att det var kul att styra ihop något med kompisarna. Man får ju hoppas på bra väder så kanske man kan vara ute och grilla eller någonting.

 

Gillar