SAKER SOM GJORT MIG GLAD PÅ SISTONE

Allmänt, Wanted, Tips

INNEHÅLLER REKLAMLÄNKAR

I förra veckans poddavsnitt så pratade jag lite om att försöka ha ett positivt tänkande, det är så viktigt att i tider som dessa faktiskt försöka anstränga sig för sin egen skull. Att försöka göra det bästa av situationen för sitt eget mående liksom. En av dom sakerna jag pratade om var bland annat att känna tacksamhet, i detta inlägg tänkte jag lista några saker som på senaste tiden gjort att jag känt mig glad och tacksam. Let's go!

Jag vet inte huuuur länge sen det var jag köpte McFlurry Daim men i lördags gick vi loss på närmaste donken från oss. Jag har varvat lite mellan vanliga sundae med chokladsås och Mcflurry Daim men på senaste år har jag alltid beställt sundae. Fick verkligen flashback-känslor från barndomen och tonåren när vi åt glassen i helgen, det påminde mig så mycket om att vi som unga verkligen hängde på donken som en sorts fritidsgård.

Är så extremt tacksam för att den här lilla lurvbollen finns i mitt liv. Vet att jag sagt det många gånger men jag kommer fortsätta tjata om detta; jag hade verkligen ingen aning om att man kunde älska och känna så mycket för ett djur tills Bella kom. I lördags hängde hon med oss hela dagen vilket var så mysigt. Tanken var först att vi skulle hjälpa till med Alice och Pierres renovering men till slut kom vi fram till att det bästa var om vi passade Bella så hon slapp vara hemma själv i "gamla" lägenheten och ha tråkigt.

Är glad över våra nya växter!! I födelsedagspresent fick jag ett presentkort på Plantagen och här om dagen så köpte jag hem tre växter och en ny kruka. Tycker verkligen det skapar en mycket mer hemtrevlig och mysig känsla här hemma med gröna växter <3

Vi fortsätter på konsumtionsspåret: mina senaste tillskott i garderoben som är påväg hem till mig! Den här väskan kostar alltså 180 kr och den känns verkligen som den perfekta vardagsväskan, så bra pris ju! Vilma har den fast i beiget och tycker den är så fin. Sen klickade jag även hem en vårjacka och en kjol som jag tror kommer sitta väldigt fint. Hoppas på lite varmare väder snart så man kan använda kjol/klänning och shorts <3

Här ser ni något som jag är väldigt spänd och glad över, våra nya mickstativ. Ljudet har stört mig rätt mycket i de senaste poddavsnitten och jag hoppas verkligen att vi med dessa slipper buff, puff och andra störiga ljud som uppkommer av att vi enbart rör våra fingrar någon cm samtidigt som vi hållit i micken.

I mitt förra inlägg nämnde jag ju att jag och Vilma åt massor av goda saker i fredags, here it is! Nej men gud detta var verkligen sååååå gott. Det underbara var också att vi åt detta innan middagen så man orkade ännu mer än vad man kanske hade gjort efter middagen.

Sen är jag också väldigt glad över mitt träningspass via livestream förra veckan. Hur kul var inte det? Så himla kul att totalt hela 6000 kollade på passet under de 24 timmar det låg uppe. Har precis skickat över filen till Barebells så dom förhoppningsvis kan lägga upp det på IGTV! Jag lovar att uppdatera er när det finns att se igen. Måste ju planera in detta snart igen, hoppas ni är på!

Sist men inte minst, är väldigt glad och tacksam över att bo så nära vatten som vi gör. Älskar att ta en liten promenad ner till Årstaviken och bara känna lite natur.

Gillar