San Fran - LA

Allmänt, Resor

Vad glad jag blev av att höra att ni gillar inläggen om USA-resan, det är faktiskt väldigt skönt att skriva ner lite tankar osv man har inför resan så perfect match att vi båda gillar det. Som ni vet vid det här laget så kommer vi börja vår resa i San Fransisco och planerar att vara där i kanske 4 nätter. Sen är planen att åka bil från San Fransisco till Los Angeles. Och som jag har förstått det ska man inte ta den snabbaste vägen utan det är värt att ta omvägen och åka Highway 1 och då se hela kusten. Kolla bilderna bara, hur SJUKT vackert?

Efter lite googling så har jag förstått det som att det tar 9-10 timmar att åka den vägen om man inte har några längre stopp längs vägen. Då undrar jag, om vi nu vill ta den här vägen; vart kan man stanna för att sova? Vi kommer ju säkert vilja stanna på lite olika ställen bara för att ta in den vackra utsikten så då kanske det är bra att dela upp körningen på två dagar.

Eller hur hade ni tänkt? Borde vi stanna en dag minde i San Fransisco och en dag mindre i LA för att kunna spendera två nätter längs vägen där emellan? Eller räcker en natt? Eller behöver man inte ens sova någonstans på vägen? Det enda jag är lite orolig över är att den som sitter i passagerarsätet kommer må illa haha, kolla hur mycket vägarna verkar svänga..

Skulle verkligen uppskatta era tankar oavsett om vi åkt den vägen eller inte! Ska självklart kika med Mathilda också haha ;)

Gillar